Algemene voorwaarden

 

Reglement en Algemene verkoopvoorwaarden voor (online) toegangskaarten van de Fotofair 2018/2019/2020

Aangepast op 10-10-2018

U bezoekt een fotofestival. Dat betekent dat er gefotografeerd wordt. Wij (H & J Creatie BV de Fotofair) zijn niet aansprakelijk dat foto’s op social media en internet verschijnen. Door het betreden van het Fotofair festival terrein gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

 

 1. Toegangskaarten worden niet teruggenomen (geen bedenktijd) en zijn niet voor contant geld inwisselbaar.
  Kaarten voor activiteiten zijn niet te ruilen voor andere doeleinden. Prijs is exclusief € 1,- eenmalige transactiekosten over het gehele aankoopbedrag, alleen in de online voorverkoop.
 2. Lezingen Fotofair zijn op inloopbasis “vol is vol”, beperkt aantal plaatsen, zie de schema’s.
 3. Workshops/Masterclasses waarvoor men heeft gereserveerd, zijn niet meer te veranderen. (vergeet niet een toegangskaart te kopen)
 4. Indien de fotograaf die de workshop/masterclass geeft ziek is geworden, dan zullen wij voor een passende vervanging morgen van gelijkwaardig niveau.
 5. Komt u voor het weekend. Boek dag voor dag inclusief de betaling, dan pas de volgende dag boeken.
 6. Activiteiten/demonstraties, deelname geheel op eigen risico. Houd ruime afstand van de activiteiten/demonstraties en volg de aanwijzingen op van de professionals. Indien u niet deelneemt aan de workshops/masterclasses dient u minimaal 100 meter afstand te bewaren
 7. Uitsluitend toegang op vertoon van een origineel geprint Fotofair 2019 ticket. (Let op de barcode, die kan maar 1 x gescand worden. Kopiëren is zinloos).
 8. Toegang tot alleen de Fotofair onder de 12 jaar is gratis. Geen minimale leeftijd. (alleen op de Fotofair en niet het safaripark)
 9. Bij online bestelling van tickets voor de Fotofair wordt uw e-mailadres en uw naw gegevens in onze en de database van Fotofair Tickets opgenomen.
  Wij gebruiken dit e-mailadres uitsluitend voor het versturen van aankondigingen en de nieuwsbrief van Fotofair/Fotowedstrijd2018-2019.
  Uw e-mailadres wordt niet verstrekt aan derden. Het Magazine word gratis toegestuurd is geen abonnement dus geheel kosteloos.
 10. Vragen en/of onduidelijkheden over tickets kunnen uitsluitend per e-mail via info@fotofair.nl worden gecommuniceerd.
 11. Het doorverkopen van kaarten is enkel toegestaan tegen de vastgestelde prijs en maximaal 10% administratiekosten.
  Bij vermoeden van handel in kaarten met een winstdoelstelling worden de kaarten geblokkeerd.
 12. Indien het evenement als gevolg van of in verband met overmacht door de Fotofair wordt geannuleerd,
  zal de Fotofair uitsluitend verplicht zijn aan de klant de vergoeding te restitueren welke vermeld staat op het ticket.
  Ongeacht welke prijs de klant voor het ticket heeft betaald. Restitutie vindt slechts uiterlijk binnen drie weken na de geannuleerde datum plaats door terugstorting op de rekening waar de tickets mee aangekocht zijn. Na overlegging door de klant van een geldig onbeschadigd ticket voor het (geannuleerde) evenement. Servicekosten en transactiekosten of overige schade worden niet vergoed.
 13. info@fotofair.nl voor vragen of de uitgebreide algemene deelnemers/standhoudersvoorwaarden.
 14. Openingstijden Fotofair 09.30 tot 17.00 uur, kassa open om 09.30. (Speelland en Safaripark 10:00 tot 17:00uur).
 15. U bezoekt een fotofestival. Dat betekent dat er gefotografeerd wordt. Wij (H & J Creatie BV de Fotofair) zijn niet aansprakelijk dat foto’s op social media en internet verschijnen.
 16. Foto’s die gemaakt zijn tijdens de Fotofair mogen niet commercieel gebruikt worden zonder uitdrukkelijk toestemming van de organisatie H & J Creatie BV en Libema.
 17. Het is ten strengste verboden om door het hek van Speelland heen te fotograferen.
 18. Toegang tot de workshops en masterclasses alleen met een geldig toegangsbewijs. Indien u niet deelneemt aan de workshops/masterclasses dient u minimaal 100 meter afstand te bewaren
 19. Tijdens de workshops en masterclasses is het dragen van een fotofair-fotovest verplicht wordt door de workshop gever uitgereikt.
 20. Klachten over workshops en/of masterclasses dienen binnen 14 dagen na afloop van de Fotofair, ingediend te zijn bij de organisatie. Na deze tijd worden ze niet meer in behandeling genomen.
 21. Gebieden buiten de paden mogen alleen betreden worden met een workshopgever. Het meer mag niet betreden worden, gevaarlijk zwemwater.
 22. De fotofair mag de foto’s en media opnames die zijn gemaakt door de Fotofair crew, tijdens het evenement gebruiken voor publiciteit doeleinde.
 23. Het is verboden op en om het terrein flyers, folders, reclame materiaal te verspreiden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de organisatie.
 24. Wij gebruiken geen tracking cookies op onze website, Google analistic staat uit.
 25. De gegevens die u opgeeft bij het bestellen van de toegangsticket worden alleen gebruikt voor de registratie, uw gegevens worden alleen hiervoor gebruikt en onder geen enkele andere manier gebruikt en zeker niet doorgegeven aan een derde partij. U kunt zich ten alle tijden uitschrijven van de nieuwsbrief.
 26. Zie hier onze Privacy statement.
 27. de Fotofair behoudt altijd het recht om iemand de toegang tot de Fotofair te onthouden.

Fotofair 2015/16/17/18/19/20 is een onderdeel van.
H & J Creatie BV Henk & Jeannet Albronda.
Pascalweg 78 – 3076JR Rotterdam 010-841 82 88
Kvk nr. 55230172 – Btw nr. NL851617530B01
Bank Iban NL36 RABO 0343 0645 45 Tnv H & J Creatie BV.

Translate »