title
 

Professionele “Automotive” fotografie en videografie met Samyang objectieven en Zhiyun gimbals door het team van Autoleven.com.

(BOEK HIER)  € 15,00 op zaterdag om 11:45 op zondag om 13:00uur.

Bij deze workshop/lezing krijg je een gratis Fotofair toegangsticket en een cadeaubon van € 10,00 van Transcontinenta

AutoLeven is een platform waar automotive fotografie en videografie hoogtij viert. het platform bestaat uit zes enthousiaste jongens die allen hun passie voor auto’s delen. In maart 2015 zag AutoLeven het levenslicht uit de frustratie dat het in de meeste  tijdschriften voornamelijk draait om advertenties, verkooppraatje van een auto en het eeuwige gejammer over allerlei technische aspecten. Autoleven licht een auto uit op een manier dat een leek het ook snapt en legt de nadruk op het uiterlijk van de auto. Door het schrijven van amuserende en informerende teksten spreken ze een breed publiek aan. Deze teksten, in combinatie met door hun zelf gecreëerde content maakt hun uniek.
Het team bestaat uit drie jonge fotografen en een videograaf. Door de verschillende achtergronden en verschillende standpunten van onze teamleden worden de fotoshoots op verschillende manieren benaderd. Inmiddels is Autoleven een begrip voor verschillende autobedrijven in Nederland, waardoor ze in staat zijn om zeer regelmatig de meest bijzondere wagen vast te leggen in foto en video.

De foto- en videografen van AutoLeven maken gebruik van diverse type en merken camera’s met daarop een flink aantal lichtsterke Samyang prime objectieven. Wat te denken van een Samyang 35mm F1.4 AS UMC of de 24mm F1.4 ED AS IF UMC voor het realiseren van beelden met een bijzonder fraaie bokeh. Of de speciaal voor het filmen ontworpen Samyang 14mm T3.1 ED AS IF UMC en 35mm T1.5 AS UMC VDSLR objectieven. Bij het maken van hun bijna “drone-achtige” filmbeelden maken ze gebruik van de zeer populaire Zhiyun Crane 2 gimbal. Deze professioneel inzetbare gimbal maakt het mogelijk om, zonder statief, rond of langs een auto te lopen en toch trillingvrije opnamen te maken.


Tijdens de lezing neemt het team van Autoleven je mee in de wereld van “Automotive” fotografie en videografie. Wat komt er bij kijken bij het maken van een aansprekende en bijzondere opname van een auto? Wanneer gebruik je een standaard groothoek en wanneer juist een forse groothoek? En waarom en wanneer zou je een ultragroothoek gebruiken? Wat is er zo bijzonder aan de Samyang VDSLR Cine objectieven? Hoe kun je het beste werken met een gimbal? Welk objectief is het best geschikt voor het werken met een gimbal? (BOEK HIER). € 15,00 op zaterdag om 11:45 op zondag om 13:00uur.

 

Ontvang een Transcontinenta kortingsbon t.w.v € 10,00

Na afloop van de lezing ontvangt iedere deelnemer een Transcontinenta kortingsbon die € 10,00 korting geeft bij aankoop van een Samyang objectief en/of Zhiyun gimbal. Deze kortingsbon is alléén geldig op de Fotofair bij aankoop bij Kamera-Express en is dus niet te gebruiken bij andere (online) aanbieders.

Bij deze workshop heb je een Fotofair toegangsticket nodig, deze kun na je bestelling gratis aan vragen bij Transcontinenta. (marketing@transcontinenta.nl)

Als je de e-mail verstuurd vermeld bij Onderwerp; Fotofair toegangsticket. Vermeld je NAW gegevens, besteldatum en ordernummer, dan krijg je van hun de toegangsticket(‘s) toegestuurd via de e-mail.

Translate »