title
 

Workshop Beeldbewerking. Duur workshop 2 uur 

Programma beeldbewerking in Lightroom en Photoshop

Met beeldbewerking kan je foto’s maken of breken. Het is daarom noodzakelijk om je beeld bewerkings kwaliteiten steeds te blijven verbeteren.
Op die manier kan je het verschil maken met andere fotografen en je onderscheiden van de rest.

Een foto niet digitaal optimaliseren is het potentieel van je eigen foto’s tekort doen.

Wil je de volgende stap zetten met beeldbewerking?

Tijdens de twee uur durende workshop geeft Dennis een gevarieerd programma:

  • fotobespreking;
  • tijd voor vragen;
  • mijn workflow met tips en tricks;
  • live voorbeeld beeldbewerking.

Adobe Lightroom is een ontzettend krachtig en gebruiksvriendelijk programma om al je foto’s in te bewerken en te beheren.

Ik gebruik het zelf al jaren om mijn foto’s te importeren en de primaire bewerkingen toe te passen. Voor bewerkingen die in Lightroom niet mogelijk zijn gebruik ik Photoshop. Mijn workflow bestaat dus uit een combinatie van beide programma’s.”

Elke workshop deelnemer mag voor het eind van de inschrijfdatum(tot 10mei) een foto insturen. Deze foto zal Dennis voor de workshop analyseren en tijdens de workshop geeft hij opbouwende kritiek en draagt hij verbeterpunten aan. E-mail adres info@dennisartfotografie.nl

Tijdens de workshop demonstreert Dennis zijn workflow die hij gebruikt voor het fotobewerking.

Meer informatie over mijn workshops en cursussen vind je op www.dennisartfotografie.nl

Schema workshops zaterdag 25 mei – Exclusief voor maar 15 deelnemers Duur workshop 2 uur
Starttijd: Locatie: Naam workshop:
10:30

15:00 VOL 

Stand 21 terrein buiten

Stand 21 terrein buiten

Workshop Lightroom het gebruik

Workshop Lightroom het gebruik

€ 39,00

€ 39,00

VOL

VOL 

Schema workshops zondag 26 mei – Exclusief voor maar 15 deelnemers Duur workshop 2 uur    
10:30

15:00

Stand 21 terrein buiten

Stand 21 terrein buiten

Workshop Lightroom het gebruik

Workshop Lightroom het gebruik

€ 39,00

€ 39,00

VOL

VOL

Voor elke workshop heb je ook een toegangskaart nodig van de Fotofair.

Dennis Polman is van oorsprong kunstschilder. Zijn schilderwerk is erg expressief en bevat een scala aan levendige kleuren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Dennis zeven jaar geleden is overgestapt naar fotografie. De uitgangspunten van zijn werk als kunstschilder  vormen de basis van zijn manier van fotograferen, met als gevolg originele en inspirerende composities en geraffineerd kleurgebruik in zijn foto’s. Dennis is uitgegroeid tot professioneel fotograaf en werkt onder het label Dennisart Fotografie.

Dennis: “In mijn periode als kunstschilder, was ik beroepsmatig actief op de gebieden Marketing en Public Relations. Ik volgde alle relevante trainingen op het gebied van digitale beeldbewerking en bewerkte de foto’s van alle ingehuurde fotografen. Achteraf gezien blijkt het voor mij een goede volgorde te zijn geweest om eerst beeldbewerking met gebruik van Photoshop en Lightroom goed onder de knie te krijgen en pas daarna aan te vangen met fotograferen. Daardoor houd ik bij het maken van de foto’s al rekening met de nabewerking en dit scheelt tijd en zorgt per definitie voor een beter eindresultaat. Dit zie je terug in mijn foto’s. Fotograferen heb ik mezelf eigen gemaakt. Uiteraard door gewoon met de camera op pad te gaan, maar ook door veel vakliteratuur te lezen, seminars en workshops te volgen en YouTube films te bekijken!”

Dennis is gespecialiseerd inHDR-fotografie, avondfotografie, interieur- en exterieur fotografie en het vastleggen vanstadsgezichten & landschappen. Hij fotografeert voornamelijk in Nederland, waarbij de mooiste plekken door hem in beeld worden gebracht.  Als professioneel fotograaf geeft Dennis workshops. Hij haalt veel voldoening uit het delen van kennis en het inspireren van anderen voor het mooie vak fotografie. Het idee dat het altijd beter kan is zijn drijfveer om vernieuwend en creatief te blijven.

Meer informatie over mijn workshops en cursussen vind je op www.dennisartfotografie.nl  Zie hieronder het werk van Dennis.

 

Translate »