Bram

 

Bram van Dal fotografie.

Voor mij begon fotografie, vooral als vakantie fotograaf, waarbij ik tijdens mijn reizen de lol heb ontdekt in het maken van mooie sfeerfoto’s en portretten.

In 2004 merkte ik dat fotografie meer werd dan een hobby en dat ik een groot deel van mijn passie in dit werk wilde leggen. Ik ben naar de Fotovakschool gegaan in Boxtel en heb de opleiding succesvol afgerond. Ik heb mij zelf verder ontwikkeld in portretfotografie, castingfotografie en fashionfotografie.

Het is de combinatie van kennis, gebruik maken van creativiteit en het werken en begeleiden van zowel modellen als acteurs, waarmee ik uiteindelijk de gene die naar mijn foto’s kijkt mee wil inspireren. Dat is wat mij zo aanspreekt in de fotografie.

Door zowel achter de camera actief te zijn, waarbij ikzelf de foto’s maak, voor de camera waarbij ik zowel modellen als acteurs begeleid als naast de camera inde vorm van het geven van workshops en portfoliobesprekingen, wil ik een totaalpakket aan bieden aan mensen die binnen deze mooie wereld verder willen groeien.

Bram is aanwezig op de Fotofair met modellen zodat jullie samen met hem kunnen fotograferen tijdens de fotomomenten.

Website: www.bvdbvphotography.com

 

 

Translate »