title
 

Het maken van een creatief studioportret met Lensbaby door Josefien Hoekstra

(BOEK HIER). € 15,00-  Zaterdag 13:00 stand nr.1

Bij deze workshop/lezing krijg je een gratis Fotofair toegangsticket en een cadeaubon van € 10,00 van Transcontinenta

Fotografie is voor Josefien Hoekstra een passie sinds ze haar eerste digitale camera gebruikte. Ze begon al jong met het maken van foto’s van bloemen en katten, scènes in en om haar tuin. Al snel daarna begon ze haar zus als model te gebruiken. Ik heb haar in de meest schandelijke outfits gestyled en gekke make-up aangebracht, helemaal high fashion, zo dachten onze jonge meisjeshersenen. Vanaf het allereerste begin heeft Josefien veel make-up en styling gedaan voor haar modellen en klanten. Haar interesse in mode en make-up kreeg de kans om te groeien en uit te groeien tot iets wat ze echt kon gebruiken in haar foto’s.

Ik vind het leuk om mijn eigen wereldje te creëren met fotografie. Iets dat surrealistisch en mooi is, is voor mij leuker dan iets dat trouw is aan het leven. Ik denk dat iedereen onderweg ergens inspiratie verliest. Soms had ik het gevoel dat ik alles al gedaan had wat ik kon. Gelukkig openende Lensbaby deuren naar nieuwe dingen en liet het mijn creativiteit weer tot leven komen. Lensbaby geeft me de mogelijkheid om anders naar dingen te kijken, waardoor shoots leuker en creatiever worden.”

Mijn persoonlijke filosofie is dan ook:

Blijf nieuwe dingen proberen, je zult nooit stoppen met leren”.

Tijdens de lezing geeft Josefien je een kijkje in de wereld van het maken van creatieve en bijzondere portretten door het gebruik van Lensbaby objectieven. Doordat ieder Lensbaby Optic een eigen beeldkarakter heeft kan er bewust gekozen worden voor een bepaald type objectief om de sfeer te creëren die je als fotograaf voor ogen heeft. Josefien laat zien waarom ze een bepaald type Lensbaby objectief gebruikt en hoe je daaruit het juiste effect kan halen. Wanneer gebruik je bijvoorbeeld een Lensbaby Velvet 56, Burnside 35 of juist een Lensbaby Twist 60 of Sol 45? En hoe hoe ga je dan te werk om het optimale effect uit het Lensbaby objectief te halen? Hoe stel je je camera in qua scherpstelling?

Waar moet je op letten qua juiste instellingen op je camera? (BOEK HIER). € 15,00

 

Ontvang een Transcontinenta kortingsbon t.w.v € 10,00 –  Zaterdag 13:00 stand nr.1

Na afloop van de lezing ontvangt iedere deelnemer een Transcontinenta kortingsbon die € 10,00 korting geeft bij aankoop van NiSi filters en/of een ZEISS objectief. Deze kortingsbon is alléén geldig op de Fotofair bij aankoop bij Kamera-Express en is dus niet te gebruiken bij andere (online) aanbieders.

Bij deze workshop heb je een Fotofair toegangsticket nodig, deze kun na je bestelling gratis aan vragen bij Transcontinenta. (marketing@transcontinenta.nl)

Als je de e-mail verstuurd vermeld bij Onderwerp; Fotofair toegangsticket. Vermeld je NAW gegevens, besteldatum en ordernummer, dan krijg je van hun de toegangsticket(‘s) toegestuurd via de e-mail.

Translate »