title
 

De Rooij Fotografie in stand nr.15 (binnen)

De Rooij Fotografie is gespecialiseerd in het geven van fotografie workshops. De cursussen worden niet alleen op locatie gegeven, er is ook een groot aanbod online cursussen waarbij je niet alleen toegang krijgt tot videolessen met uitleg, maar ook opdrachten krijgt om uit te voeren die wij vervolgens beoordelen. Met de online cursussen kan je leren over fotografie en fotobewerking vanuit huis wanneer het jou uitkomt. Niet geheel onbelangrijk om erbij te vermelden is dat je per cursus een eenmalig bedrag betaalt voor vele jaren toegang. Bezoek onze stand (#15) voor exclusieve aanbiedingen.

 

photo-inspiration-club-screenshot  online-cursus-website-screenshot

 

Photo Inspiration Club: Iedere hobby(fotograaf) heeft zijn ups- en downs met fotografie. Soms ben je maanden fanatiek aan het fotograferen, soms ontbreekt de inspiratie en motivatie.

logo-photo-inspiration-clubHiervoor hebben wij de Photo Inspiration Club opgericht.

Als lid van de Photo Inspiration Club krijg jij 2x per maand een opdracht en toegang tot exclusieve artikelen en video’s over fotografie en fotobewerking.

Ook krijg je ieder kwartaal een online magazine en kan je meekijken met exclusieve webinars. Al met al een grote inspiratiebron die jou laat groeien als fotograaf.

Bezoek onze stand (#15) voor meer informatie en een scherpe aanbieding.

 

 

Camera filters & Flitsers

Camera filters en externe flitsers zijn er in allerlei soorten en maten. Bezoek onze stand (#15) om onze lijn camera filters te bekijken en probeer ze direct uit.

 

Goodies

Een beurs zonder goodies kan natuurlijk niet. Wij gaan hele bijzondere en creatieve goodies uitdelen tijdens de Fotofair. Kom dus langs en mis het niet.

 

Prijsvraag

Bij ons valt er ook iets te winnen door mee te doen met een leuke quiz. Kom langs en doe helemaal gratis mee. Je kan een cadeaubon t.w.v. € 150,- winnen.

derooijfotografie.nl
facebook.com/derooijfotografie
Twitter: @Mark_de_Rooij

Translate »