title
 

Steve De Waele is een fulltime professioneel fotograaf die je iedere dag in het veld kunt vinden.

Dit veld kan zowel letterlijk in de natuur zijn als in een stedelijk landschap. Landschapsfotografie is zijn grote passie, vooral als hij dit mag combineren met het gebruik van filters voor bijvoorbeeld een langere sluitertijd. In het bevriezen van de tijd of juist de beweging in de tijd te laten zien in zijn landschapsfoto’s ligt zijn grote passie.

Steve heeft een enorm ‘track record’ als het gaat om het geven van workshops. Hij geeft deze workshops met verschillende onderwerpen en zorgt altijd dat iedere fotograaf aan zijn of haar trekken komt, ongeacht het niveau. Het aantal fotografen dat meerdere workshops bij hem heeft gevolgd is dan ook heel groot.
Naast de workshops begeleidt hij ook fotografiereizen naar verdere oorden, onder andere Engeland en Noorwegen. Hier komen zowel cityscaping als landschapsfotografie aan de orde. Zowel het werken met filters als het maken van een doordachte compositie zijn de belangrijke onderwerpen tijdens de reizen.

Steve geeft tevens regelmatig lezingen waarin hij zijn werk bespreekt. Als ambassadeur van onder andere Sony, Laowa, Benro, Shimoda, Sunwayfoto en Tenba is hij regelmatig op beurzen of events te vinden als spreker.
Landscape & Nature photography workshops
www.stevedewaele.com

www.stevedewaelevideotutorials.com

www.phototravelers.be

 

Translate »