title
 

Exclusieve Masterclasses & Workshops van professionele fotografen, Update voor alle nieuwe workshops/Masterclasses op 01-11-2018.

Op diverse locaties zoals in de popup studio’s verspreid over het gehele terrein en in het bos. Onderwerpen: Landschap, Macro, Wildlife, Druppel, Portret, Studio, Glamour, Strobist, 50 Shades, katten en en vele andere. Bekijk goed de omschrijving van de masterclasses/workshops.

Heb je een eigen camera nodig? Het staat allemaal vermeld bij de omschrijving. Voor starters en gevorderde. Zie het tijdschema 25 mei en 26 mei.

Voor alle workshops van 1½ uur en 2 uur en de Masterclasses heb je een toegangskaart van de Fotofair nodig. Heb je vragen, kijk op FAQ.

Voor bijna alle workshops en Masterclasses heb je een camera nodig en soms ook een statief. Wij vermelden dit bij de omschrijving.

De workshops en Masterclasses 2019 zijn te boeken vanaf 20-11-2018. (Het automatische betaalsysteem heeft altijd de juiste voorraad)

Klik op één van de onderstaande buttons en je vindt de uitgebreide informatie van 2019, over de workshops en masterclasses.(vanaf01-11-18)

Heb je vragen, kijk op FAQ.

Toegangskaarten Workshops 1½ uur Workshops 2 uur Glamour Masterclass Foto wandelsafari Masterclasses

Translate »