FUJIFILM Electronic Imaging Nederland: Stand nummer 27

U bent van harte welkom op de stand van FUJIFILM Electronic Imaging Nederland!

Graag verwelkomen we u op onze stand tijdens het FOTOFAIR 2019 event. Maak kennis met FUJIFILM Electronic Imaging Nederland en diverse FUJIFILM X-Fotografen die tijdens dit event op de stand van FUJIFILM aanwezig zullen zijn en laten zien waarom de FUJIFILM X-Serie camera’s en de FUJIFILM GFX camera’s zo belangrijk zijn voor de innovatie van Fotografie. FUJIFILM is immers momenteel het grootste fotografische bedrijf ter wereld en is toonaangevend op het gebied van ontwikkeling van de steeds populairder wordende systeemcamera’s. Ook FUJIFILM’s eigen objectieven producent, FUJINON, kan zich beroepen op jarenlange ervaring op het allerhoogste niveau.

Kom kennis maken met onze producten!

Op onze stand zijn alle FUJIFILM digitale systeemcamera’s te vinden, evenals alle FUJINON objectieven. Tijdens de FOTOFAIR 2019 kunt u al deze producten uitgebreid bekijken en uit proberen. U kunt ook deelnemen aan een van onze Photowalks waar u samen met een van onze X-Fotografen op pad gaat om kennis te maken met de FUJIFILM camera’s en objectieven en tips en trucs ontvangt om nog meer uit uw camera systeem te halen. De FUJIFILM camera’s zitten immers bomvol techniek en de creatieve mogelijkheden lijken wel onbeperkt. De locatie op Beekse Bergen is daarom uitermate geschikt om met de FUJIFILM camera’s en objectieven aan de slag te gaan. Laat deze kans dus niet lopen en kom langs op onze stand. Wij zien u graag op FOTOFAIR 2019.

       

Kom kennis maken met onze X-Fotografen!

Tijdens FOTOFAIR 2019 zullen onze X-Fotografen u laten zien hoe zij werken met de FUJIFILM Systeem camera’s en objectieven. Maak kennis met ze en profiteer van hun ervaring met de FUJIFILM producten. Elke dag geven onze X-Fotografen presentaties op onze stand. Bekijk het schema om te zien welke presentaties er zijn. Ook is er de mogelijkheid met een X-Fotograaf op pad te gaan en hem of haar in actie te zien en ook zelf mee te fotograferen op deze prachtige locatie. Wij hopen dat het weer mee zit, zodat de locatie optimaal benut kan worden. Bekijk het schema om te zien welke mogelijkheden er zijn. Er is beperkt aantal dat deel kan nemen, dus wees er op tijd bij, vol is vol. Wij zien u graag op FOTOFAIR 2019.

 

Neem deel aan een van onze workshops:

Ochtend Presentatie 

10:30 Voorstellen X-Fotografen

11:00 opsplitsen 2 groepen

  • Groep 1 Marcel van Balkom – Landschapsfotografie
  • Groep 2 Raisa Zwart – Wedding & Portrait

12:30 einde programma

 

Middag Presentatie 

14:00 Voorstellen X-Fotografen

14:30 opsplitsen 2 groepen

  • Groep 1 Marcel van Balkom – Landschapsfotografie
  • Groep 2 Raisa Zwart – Wedding & Portrait

16:00 einde programma

      

 

FUJIFILM Electronic Imaging Nederland: Stand nummer 27

Inspirerende lezingen

Tijdens de FOTOFAIR geven fotograaf Maarten van der Voorde en Donald Ikkersheim een presentatie van hun werk en ervaring met de FUJIFILM X-serie camera’s. Wordt geïnspireerd door hun enthousiaste verhaal en de schitterende beelden! Dagelijks te zien op de FUJIFILM stand.

  • Zaterdag en zondag 11:30 Maarten van der Voorde
  • Zaterdag en zondag 15:00 Donald Ikkersheim

 

Laat uw camera checken op de nieuwste Firmware!

Elke FUJFILM camera wordt up-to-date gehouden door middel van zeer geavanceerde FIRMWARE Updates. KAIZEN noemen de Japanners dat, iets wat goed is nog beter maken als dat mogelijk is. Door middel van FIRMWARE die FUJIFILM regelmatig vrijgeeft, worden nieuwe toepassingen en technieken beschikbaar voor oudere modellen. Een unieke service die alleen FUJIFILM u biedt. Laat op de stand uw camera en uw objectieven controleren op de nieuwste FIRMWARE. Deze service is geheel gratis. Het FUJIFILM team staat tot uw beschikking.

Bekijk de nieuwste producten!

Bekijk de nieuwste producten op de FUJIFILM stand. Kom bijvoorbeeld eens kennis maken met onze nieuwste X-Serie camera’s zoals de X-T3 en de X-T30. Dit super duo is momenteel het neusje van de zalm op systeem camera gebied. FUJIFILM heeft deze twee alleskunners op de markt gebracht die propvol techniek zitten, goed vorm gegeven zijn en ook nog uiterst scherp geprijsd zijn.

Kom ook eens kijken naar onze prachtige objectieven. Minstens net zo belangrijk als de camera is het objectief. Bij FUJIFILM bent u aan het juiste adres. Momenteel zijn er maar moeilijk concurrenten te vinden voor onze fantastische objectieven. Voor elke discipline op fotogebied heeft FUJIFILM het juiste objectief. Wat dacht u van onze XF200mmF2.0 met XF 1.4x teleconverter? Dit objectief behoort tot de top in optische kwaliteit. Combineer deze met onze X-T3 of X-H1 en u heeft een compact systeem van absolute topkwaliteit! Ervaar het zelf op de FOTOFAIR. Nog een topper is de in december geïntroduceerde XF8-16mm F2.8 super groothoek objectief. Top glas, Nano coating, super snelle motoren, stofdicht en weersbestendig. Met dit objectief heeft FUJIFILM een perfect lichtsterk trio van professionele objectieven met een bereik van 8mm t/m 140mm ( XF8-16mmF2.8, XF16-55mmF2.8 en XF50-140mmF2.8). Onlangs introduceerde FUJIFILM de XF16mmF2.8, het 4eobjectief uit de serie compacte lichtsterke prime objectieven. (XF16mmF2.8, XF23mmF2.0, XF35mmF2.0 en XF50mmF2.0) Kom ze allemaal proberen en bekijken op onze stand.

GFX-De grootste sensor voor het beste beeld!

Hoewel de term “Medium Format” doet vermoeden dat er nog groter mogelijk is, laat FUJIFILM met zijn nu al legendarische GFX serie zien dat de grote 43,8 x 32,9 mm sensor die FUJFILM gebruikt het meest gedetailleerde beeld produceert met het hoogste dynamische bereik dat u ooit gezien heeft. Met ongeveer dezelfde grootte als een Full Frame DSLR systeem heeft FUJIFILM een systeem camera op de markt gebracht met een veel grotere sensor. FUJIFILM is specialist op het gebied van camera’s en objectieven met dit sensor formaat. Alleen FUJIFILM is daarom in staat deze producten te ontwikkelen met de nieuwste technieken en op de markt te brengen voor een prijs die een professioneel Full Frame systeem benaderd.  Onze X-Fotografen en FUJIFILM specialisten kunnen u er alles over vertellen en mooier nog, u kunt het ook zelf ervaren tijdens de FOTOFAIR.

FUJIFILM Electronic Imaging Nederland: Stand nummer 27

 

Translate »