title

Fun Workshop Meel & Modelen

 

Fun Workshops 1½ uur Color Meel fotografie met professionele modellen. Met het CCC team van Ki Tan. VOL

Schema workshop zaterdag 25 mei – 1½ uur    
starttijd   Locatie Naam workshop
12:15 VOL Stand 17 buiten FUN Workshop color meel fotografie in de studio VOL € 49,00 VOL
    Schema workshop zondag 26 mei – 1½ uur    
12:15 Stand 17 buiten FUN Workshop color meel fotografie in de studio VOL € 49,00 VOL

Voor elke workshop/Masterclass heb je ook een toegangskaart nodig van de Fotofair.

De workshop van 1½ uur COLOR FUN MET MEEL is al 4 jaar, DE HIT van de FotoFair.  Dus wacht niet te lang met inschrijven want voor dat je het weet is de workshop volgeboekt. Dit jaar slechts 1 workshop dus wees er op tijd bij!

Tijdens de Color Fun met Meel workshop maak je de meest onverwachte kleurrijke opnames met jouw eigen camera. Er worden allerlei verschillende scenes neer gezet, Iedere scene is bijzonder en apart.  Het leuke aan deze workshop is dat je nooit kan voorspellen wat het resultaat zal zijn. Eén staat vast: jouw opnamen zijn uniek en enig in haar soort. Je zult jouw familie en vrienden versteld doen staan, dat is zeker. Onder de leiding van Ki Tan en zijn enthousiaste team word je stap voor stap weg wijs gemaakt hoe je deze meelverstuivingen kunt vastleggen. Belangrijk hierbij is dat je leert omgaan met het maken van een reeks opnamen achter elkaar.

Wat heb je nodig om aan deze fun workshop mee te doen? Jouw eigen camera met de mogelijkheid om snel een aantal foto’s achter elkaar te maken,

Geheugen kaartjes – zorg ervoor dat je genoeg geheugenkaartjes bij jou heb. Want wij kunnen jouw garanderen dat het echt snel gaat. Voordat je het weet is jouw geheugen kaart vol! (vergeet niet voldoende accu’s)

Wat ga je leren tijdens deze workshop? Handmatig instellen van jouw camera voor het mooiste en beste resultaat. Aantal korte tips om de foto’s te perfectioneren binnen Photoshop.

Je gaat naar huis met veel foto;s die het uitzoeken waard zijn, om vervolgens dat éne aparte plaatje te vinden en te bewerken tot dat piece of art wat je graag aan jouw portfolio wil toevoegen

Wanneer je jou gemaakte en bewerkte foto’s in deze geheime groep plaatst, krijg je, indien dit gewenst is, verbeter suggesties van het team van de CCC FotoUnie.

Je krijgt een korting van 49 euro wanneer je tijdens de FotoFair inschrijft voor 1 van de masterclasses voor een dag in Tilburg bij de CCC. FotoUnie. Deze korting is geldig tot 30-12-2019. Voor alle dag workshops/Masterclasses die door CCC FotoUnie georganiseerd worden

Kijk voor het volledige programma op onze Face Book pagina. Hier vind je een volledig overzicht van alle masterclasses, workshops en alle andere leuke evenementen die door de CCC FotoUnie georganiseerd worden.

Schema workshop zaterdag 25 mei    
starttijd   Locatie Naam workshop
12:15 VOL Stand 17 buiten FUN Workshop color meel fotografie in de studio € 49,00 VOL
    Schema workshop zondag 26 mei    
12:15 Stand 17 buiten FUN Workshop color meel fotografie in de studio € 49,00 Bestel hier

Voor elke workshop/Masterclass heb je ook een toegangskaart nodig van de Fotofair.

FotoUnie organiseert de volgende Workshops/FotoShoots
Meel&Melk, Levitatie, Klassiek Stilleven, Klassiek Portret, Double Exposure, Stereo Fotografie, Creatief Stilleven, LightPainting, Macro&CloseUp, Wappershoot,
ZwartWitGrijs (Portret- en Modellen fotografie, High Key, Low Key, Strobist), StraatFotografie, Artistiek Naakt, BodyPaint in Low Key, Rook&Mist, Vla&Honing.

CCC. fotounie.nl staat voor Click Click Community en is een Facebook groep opgericht in 2012 door Ki Tan. In 2014 is CCC in Holland opgericht voor de Nederlandstalige fotografen. CCC.fotounie heeft als visie: de leukste , gezelligste beste en actiefste facebook groep van nederland zijn voor de nederlandstalige fotograaf. Dat willen zij bereiken door onderscheidende, unieke en grensverleggende activiteiten te ontplooien. Belangrijk vinden zij dat deelnemers plezier beleven aan de activiteiten, leren fotos te bewerken via photoshop een hoop mooie fotos mee naar huis nemen en werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Deelnemers aan de activiteiten kunnen ook na de workshop rekenen op steun en beantwoording van hun vragen.  

 

FacebookPagina: facebook.com/CCC.FotoUnie.nl/

Translate »