title
 

Gustav Kiburg

De in Rotterdam geboren Gustav is een gepassioneerde Nederlandse natuurfotograaf. Hij reist graag naar afgelegen bestemmingen om zijn liefde voor fotografie te voeden. Hij is een perfectionist die soms dagenlang op het juiste moment wacht, tot hij dat ene perfecte shot kan maken.

Als je door het portfolio van Gustav kijkt, zie je de liefde voor fotografie! En dan vooral natuurfotografie. Zijn vogels, zoogdieren, landschappen en vlinders staan allemaal ragscherp op de foto. Kleurrijk en intens, je krijgt het gevoel dat je er bij bent, dat je het moment van de foto kunt meebeleven!

Al vroeg in de ontwikkeling van de digitale fotografie koos Gustav voor de camera’s van Sony. Hij probeert er altijd voor te zorgen dat het op de camera ‘klopt’ en bewerkt zijn foto’s het liefst niet of nauwelijks. Zijn werk is in fotobladen over de hele wereld gepubliceerd. Gustav is al jaren ambassadeur voor Sony.

Hij leert anderen graag over fotografietechnieken en -apparatuur en spreekt regelmatig bij exposities en evenementen. Zijn kennis op het gebied van Sony-apparatuur is ongekend en hij gebruikt zowel A- als E-mountmodellen. “Dankzij de snel ontwikkelende nieuwe technologieën van Sony, bijvoorbeeld in de Sony A9, hoef ik nooit meer het perfecte moment te missen”, zegt hij.

lezing gaat over:  natuurfotografie , hoe ik mn foto’s verbeter, beter kijken, hoe kan het beter? , neem meer tijd , ga vaker terug.

“kortom hoe verbeter ik mij zelf”

www.facebook.com/gkiburg

www.500px.com/gjkiburg

Translate »