Demonstraties – “Hond in actie” fotograferen met Mijn Stijl Fotografie.

 

Rennende, vliegende en springende honden zijn een mooi onderwerp om te fotograferen, maar dit is niet altijd makkelijk.

 

Dit jaar nodigt Mijn Stijl Fotografie je uit om gratis aan te sluiten bij de demonstraties “Hond in Actie” die gedurende de hele dag zullen plaatsvinden.

 

Hier is het mogelijk om honden te fotograferen die sporten beoefenen als ‘dogfrisbee’ en ‘behendigheid’, of honden die in alle richtingen voorbij komen rennen.

 

Tijdens deze 15 minuten durende demonstraties worden er tips en tricks gedeeld om de actie zo scherp en mooi mogelijk vast te leggen, bovendien kan je door het insturen van je foto waanzinnige prijzen winnen.

 

De demonstraties vinden plaats op nr.46H dit is bij alle workshops en masterclasses tenten. En is vrij toegankelijk.

 

 

Op de Fotofair hebben wij ook workshops over katten actie fotografie zie hier de pagina

Over Mijn Stijl Fotografie

Cyrille Deuzé, fotograaf en docent van Mijn Stijl Fotografie, heeft als beroepsfotograaf met als specialisatie dierenfotografie, duizenden dieren gefotografeerd in binnen en buitenland. Haar klanten zijn diereneigenaren, fokkers, tijdschriften, cattery’s en andere dier gerelateerde bedrijven. Ze heeft de vaardigheid om dieren te laten ontspannen en op een ongedwongen manier te fotograferen. Cyrille wordt omschreven als een zeer enthousiaste docent met veel kennis en ervaring. Ze heeft veel liefde en geduld voor mens en dier en kan op een heldere en eenvoudige manier lesgeven.

Mijn Stijl Fotografie is de grootste opleider in Nederland en België op het gebied van dierenfotografie. Het cursusaanbod is groot en divers, en interessant voor zowel hobbyfotografen als beroepsfotografen. Zes keer per week worden er diverse cursussen en workshops gegeven voor beginnende en gevorderde fotografen die 100% gericht zijn op het fotograferen van dieren. Doordat het cursusaanbod groot is, is het mogelijk om jezelf ver te ontwikkelen als (dieren)fotograaf. Bovendien is Mijn Stijl Fotografie innovatief, ieder jaar wordt het aanbod verder uitgebreid. Er zijn al diverse mensen opgeleid tot dierenfotograaf die hier inmiddels inkomen mee genereren.

Mijn Stijl Fotografie geeft meerdaagse fotografiecursussen, waar theorie en praktijk elkaar afwisselen. Je leert o.a. hoe je een sprekend portret maakt en hoe je beweging haarscherp vast legt. Daarnaast kan je je kennis steeds verder uitbreiden en leren hoe je een sfeervolle dierenfoto maakt met zonsondergang, hoe je diepte creëert in een foto, hoe en wanneer je een reportageflitser gebruikt en hoe je strobistfotografie toepast bij deze tak van fotografie.
Je leert je camera kennen, ongeacht het merk dat je gebruikt. Cyrille wordt vaak een ‘wandelende handleiding’ genoemd van allerlei cameramerken.

Daarnaast biedt Mijn Stijl Fotografie workshops van een dag(deel) aan, die een specifiek onderwerp binnen de dierenfotografie behandelen. Ook zijn er ook de Photoshop en Lightroom cursussen. In een tijd waar fotobewerking eerder regel dan uitzondering is, mag de kennisoverdracht hiervan niet ontbreken.

Dit snel groeiende bedrijf is constant in ontwikkeling om het beste aanbod aan dierenfotografie cursussen aan te blijven bieden en is daarom een veel gevraagd bedrijf voor het geven van lessen in binnen en buitenland.

Tijdens de lessen heerst er een gemoedelijke, open sfeer waar geen vraagt te veel is. Cyrille is erg betrokken bij haar cursisten en blijft hun werk met plezier volgen, ook na de cursus.

 

Translate »