title
 

FOTOWORKSHOP – ILLUSIONISME  15:30 – 17:30

Schema workshop zaterdag 25 mei – 1½ uur    
starttijd   Locatie Naam workshop
15:30 Stand 17 buiten FUN Workshop illusionisme op locatie € 49,00 Bestel hier
    Schema workshop zondag 26 mei – 1½ uur    
15:30 Stand 17 buiten FUN Workshop illusionisme op locatie € 49,00 Bestel hier

Voor elke workshop/Masterclass heb je ook een toegangskaart nodig van de Fotofair.

Je krijgt een korting van 49 euro wanneer je tijdens de FotoFair inschrijft voor 1 van de masterclasses voor een dag in Tilburg bij de CCC. FotoUnie.

Deze korting is geldig tot 30-12-2019. Voor alle dag workshops/Masterclasses die door CCC FotoUnie georganiseerd worden.

 

FOTOWORKSHOP – ILLUSIONISME

Toveren met beelden Dat is wat we gaan doen. Met behulp van Photoshop kunnen we beelden maken die niet realistisch zijn en daardoor de kijker aan het denken zet.

Deze workshop is een mooie ingang voor fotografen die nog niet of niet veel met Photoshop gedaan hebben en hiermee toch een beginnetje willen maken.

Wil je dus beginnen met Photoshop dan is dit een leuke ingang! (zie hieronder voorbeeld foto’s)

Bij CCC.Illusionisme gaat het om foto’s neer te zetten die de vraag doen reizen “illusie of realiteit?”.

Tijdens deze workshop van 90 minuten leer je de wereld op een andere wijze te zien en te fotograferen. Soms denk je dat het iets heel onwerkelijks is en dan weer is het de realiteit. Onder de deskundige begeleiding van Ki Tan leer je foto’s te maken die een hele nieuwe wereld voor jou open laat gaan. 

Kortom een nieuwe kijk op de bijzondere wereld van de fotografie. 

Naast de technische ins en outs om deze beelden vast te kunnen leggen, leggen wij de techniek uit om met photoshop de beelden die de kijker doen verbazen tot leven te brengen met de juiste bewerkingstechnieken. 

Wat heb je nodig om aan deze workshop  ‘CCC.Ilussionisme’ deel te kunnen nemen:

  • camera die handmatig instellingen ondersteunt
  • stevig statief
  • remote control 
  • Wat leer je tijdens deze workshop ? 
  • jouw camera beter te leren kennen omdat alle instellingen handmatig worden toegepast.
  • jouw fotografische creativiteit op een hoger niveau te brengen 
  • de techniek om fotografisch de realiteit om te buigen in een illusie die jouw vrienden versteld doen staan
  • resultaatgericht omgaan met de technieken van photoshop om het optimale resultaat te bereiken.

Je gaat na afloop van deze workshop naar huis met veel foto’s, de kennis om de foto’s op de juiste manier te bewerken en de ervaring om thuis het geleerde in de praktijk te brengen. 

Je krijgt een korting van 49 euro wanneer je tijdens de FotoFair inschrijft voor 1 van de masterclasses voor een dag in Tilburg bij de CCC. FotoUnie. Deze korting is geldig tot 30-12-2019. Voor alle dag workshops/Masterclasses die door CCC FotoUnie georganiseerd worden.

Kijk voor het volledige programma op onze Face Book pagina. Hier vind je een volledig overzicht van alle masterclasses, workshops en alle andere leuke evenementen die door de CCC FotoUnie georganiseerd worden.

 

 

Schema workshop zaterdag 25 mei- 1½ uur    
starttijd   Locatie Naam workshop
15:30 Stand 17 buiten FUN Workshop illusionisme op locatie € 49,00 Bestel hier
    Schema workshop zondag 26 mei- 1½ uur    
15:30 Stand 17 buiten FUN Workshop illusionisme op locatie € 49,00 Bestel hier

Voor elke workshop/Masterclass heb je ook een toegangskaart nodig van de Fotofair.

FotoUnie organiseert de volgende Workshops/FotoShoots
Meel&Melk, Levitatie, Klassiek Stilleven, Klassiek Portret, Double Exposure, Stereo Fotografie, Creatief Stilleven, LightPainting, Macro&CloseUp, Wappershoot,
ZwartWitGrijs (Portret- en Modellen fotografie, High Key, Low Key, Strobist), StraatFotografie, Artistiek Naakt, BodyPaint in Low Key, Rook&Mist, Vla&Honing.

CCC. fotounie.nl staat voor Click Click Community en is een Facebook groep opgericht in 2012 door Ki Tan. In 2014 is CCC in Holland opgericht voor de Nederlandstalige fotografen. CCC.fotounie heeft als visie: de leukste , gezelligste beste en actiefste facebook groep van nederland zijn voor de nederlandstalige fotograaf. Dat willen zij bereiken door onderscheidende, unieke en grensverleggende activiteiten te ontplooien. Belangrijk vinden zij dat deelnemers plezier beleven aan de activiteiten, leren fotos te bewerken via photoshop een hoop mooie fotos mee naar huis nemen en werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Deelnemers aan de activiteiten kunnen ook na de workshop rekenen op steun en beantwoording van hun vragen.  

 

FacebookPagina: facebook.com/CCC.FotoUnie.nl/

Translate »