Informatie FotoFair 2020

De FotoFair 2020 vindt plaats op 26 en 27 september. Boek nu hier de  toegangstickets, eveneens voor workshops en masterclasses

De voorverkoop 2020 is begonnen voor de workshops en masterclasses zijn nu inclusief toegang tot de Fotofair.

Zie hier onze speciale Covid pagina met meer informatie.

Tickets zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop via het betaalsysteem, er is geen kassa op het evenement.

Openingstijden zaterdag en zondag: 09:30 tot 17:00 uur.

Nieuw adres: Buivensedreef 10, 5521 RN, Eersel  (zie Google Maps)

 

Inbegrepen bij de FotoFair-toegangskaart:

 

  • Eén dag toegang tot het FotoFair Event Terrein op Buivensedreef 10, 5521 RN Eersel.
  • Inclusief de fotobeurs met vele aanbiedingen van Calumet Photographic
  • De algemene lezingen zijn inclusief bij een toegangsticket van de FotoFair en zijn op inloop basis (vol is vol).(i.v.m de 1 1/2meter geen grote lezings tent)
  • Een ticket geeft toegang tot de vele inspirerende fotografiemomenten, demonstraties en activiteiten bij de standhouders.
  • U krijgt vele mogelijkheden om de hele dag te fotograferen en te filmen, dus vergeet uw camera niet mee te nemen.
  • Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot het FotoFair Event Terrein (toegangskaart zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar en zijn € 15,-).
  • Wees op tijd voor de workshops, masterclass en lezingen: minimaal 10 tot 15 minuten voor aanvang. Kijk goed op uw bevestiging van uw workshop waar deze wordt gehouden.

Alle workshops en de Masterclasses zijn vanaf 2020 inclusief toegang tot de Fotofair.

Zie hier onze speciale Covid pagina met meer informatie.

Redelijk goed toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers (meer informatie jan@fotofair.nl).

Niet bij de prijs inbegrepen: toegang tot het E3 strand

  1. U bezoekt een fotofestival. Dat betekent dat er gefotografeerd wordt. Wij (H & J Creatie BV) zijn niet aansprakelijk dat foto’s op social media en internet verschijnen.
  2. De Fotofair mag de foto’s en mediaopnames die tijdens het evenement zijn gemaakt door de Fotofair crew, gebruiken voor publicitaire doeleinde.
  3. Zie hier de link naar het reglement en de Algemene verkoopvoorwaarden voor (online) toegangskaarten van de Fotofair 2020.

Workshops & Masterclasses

Op de FotoFair vindt u educatieve workshops van bekende en professionele fotografen. Op diverse locaties verspreid over het FotoFair-terrein worden workshops en masterclasses van één tot en met tweeënhalf uur gegeven. Onderwerpen zijn onder meer landschap, macro, wildlife, portret, studio, flitstechniek, sport, bruid en glamour.(De binnen workshops zijn allemaal verkleind naar minder deelnemers en meer ruimte, dus vol is Vol er zijn nu minder plekken beschikbaar)

Educatieve Lezingen(dit is nu nog onder voorbehoud hoeveel bezoekers we kunnen toelaten)(i.v.m de 1 1/2meter geen grote lezings tent)

Standhouders

Vele standhouders en deelnemers zijn op de FotoFair 2020 aanwezig met de nieuwste producten(dit jaar zullen vele merken bij elkaar staan in 1 grote tent met voldoende ruimte voor de 1 1/2meter). Tevens kunt u beperkt producten uitproberen en informatie krijgen over de laatste camera’s, accessoires en apparatuur. Bovendien is Calumet Photographic aanwezig met exclusieve aanbiedingen.

Fotomomenten

Er zijn verschillende fotomomenten waar u zelf kunt fotograferen, dus neem uw camera mee. Volg ook diverse educatieve workshops met fotografen en de ambassadeurs van diversen merken.

Parkeren

Steampunkers op de FotoFair

Parkeren voor de deur. Let op de nieuwe prijs

Volg de borden ‘Fotofair’.

Volg de aanwijzingen op van de verkeersregelaars.

Betalen bij aankomst zaterdag en zondag op het parkeerterrein.

€ 5,00 gehele dag per voertuig. (was voorheen € 6,00)

De gebruikte foto’s op de website zijn van de volgende fotografen.
Henk Albronda, Frank Geraerdts, Pascale Dekker, Robbert Maas, Ferry Knijn, Michiel Buijse, Bas Meelker, Alice Kempen, Fotoclub.nl, Charles Borsboom, Jan & Mart Smit, Maurice Hertog, Photofacts, Horse Photo Experience, Jan Janssen, Josefien Hoekstra, Nordic Vision, Keith Barker, Mark de Roo, Henri van Vliet, Eric T’Kindt, Ki Tan, Gerrie Polak, Carola Mouthaan, Cyrille Deuzé, Jeroen Toirkens, Jan Vermeer, Joanne de Graaf, Ad en Youri Koppen, Guna Andersone, Mario Raats, Marina van den Eijnden, Danny Klijnsma, Dre Engel, Remco van Diggelen, Ellen Reus, Rob Doolaard, Steven Ruijter, Peter Kemp, Wil Vestjens, Hennie van Heerden, Bob Luijks, Cees Rijnen, Carola Mouthaan, Marco de Paauw, Andreas, Janny Klijnsma, Marina van den Eijnden, Adriaan B Hage, Eugene Kitsios, Arnold Fieten, Dennis v/d Ven, Renate van Lith, Henk Bosma, Liesbeth van Asselt, Gustav Kiburg, Bram van Dal, Peter Schroyens, Ilfat Zohar.

Geef je hier op voor de nieuwsbrief@fotofair.nl

Groepen met meer dan 10 personen hanteren wij een speciaal tarief voor informatie henk@fotofair.nl

Voor vragen en algemene informatie info@fotofair.nl
Informatie als standhouder/deelnemer op de Fotofair henk@fotofair.nl

Voor media aanvraag en bezoek pers aan de Fotofair stuur uw e-mail naar henk@fotofair.nl

Beste bezoekers.

In deze ongekende en zeer onzekere tijden waarin we allemaal onze weg moeten vinden, wil ik me graag met onze organisatie rechtstreeks tot u richten. Wij weten dat wereldwijd iedereen de impact van COVID-19 voelt, bij uw thuis en in uw directe omgeving en in onze werkomgeving en in de manier waarop we met elkaar kunnen omgaan.

Wij van de Fotofair hebben niet stil gezeten afgelopen weken en hebben samen met onze partners, standhouders en deelnemers een nieuwe datum uitgekozen. 

Daarom verplaatsen wij de Fotofair 2020 naar een realistische datum, 26 en 27 september 2020.

Zoals het er nu naar uit ziet zijn wij het enige foto-evenement in 2020.

Zie hier onze speciale Covid pagina met meer informatie.

De ticketshop is weer open.

Heeft u al tickets dan wel workshops/masterclasses gekocht en/of geboekt? Dit is geen probleem, deze zijn en blijven gewoon geldig.

Had u bijvoorbeeld voor zaterdag 13 juni geboekt dan is uw ticket gewoon geldig op zaterdag 26 september, hetzelfde geld voor zondag 14 juni die verplaatst zijn naar zondag 27 september (Dit geld natuurlijk voor alle workshops en masterclasses).

Wij van de Fotofair organisatie doen er alles aan om u te helpen.

Gezamenlijk met onze partners, standhouders en deelnemers gaan we er een mooi foto-evenement van maken in het najaar van 2020.

Wij wensen u en uw naasten een hele goede gezondheid en tot 26 en/of 27 september 2020!

Henk & Jeannet Albronda.

Standhouders en merken op de Fotofair 2020