Informatie FotoFair 2020

De FotoFair 2020 vindt plaats op 13 en 14 juni. Toegangstickets, eveneens voor workshops en masterclasses

De voorverkoop 2020 is begonnen voor de workshops en masterclasses zijn nu inclusief toegangsticket.

Openingstijden zaterdag en zondag: 09:30 tot 17:00 uur.

Nieuw adres: Buivensedreef 10, 5521 RN, Eersel  (zie Google Maps)

Inbegrepen bij de FotoFair-toegangskaart:

 • Het FotoFair-bewaarmagazine vol inspiratie voor fotografen. Het FotoFair Magazine 2019 met ruim 100 pagina’s is hier te lezen. Op 10 mei 2020 komt het volgende nummer uit.
 • Eén dag toegang tot het FotoFair Event Terrein op Buivensedreef 10, 5521 RN Eersel.
 • Inclusief de spectaculaire fotobeurs (10.000 m2) met vele aanbiedingen van Kamera Express.
 • Tijdens de FotoFair vindt een fotowedstrijd plaats met vele prijzen.
 • De lezingen zijn inclusief bij een toegangsticket van de FotoFair en zijn op inloopbasis (vol is vol).
 • Een ticket geeft toegang tot de vele inspirerende fotografiemomenten, demonstraties en activiteiten bij de standhouders.
 • U krijgt vele mogelijkheden om de hele dag te fotograferen en te filmen, dus vergeet uw camera niet mee te nemen.
 • Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot het FotoFair Event Terrein (toegangskaart in de voorverkoop zijn € 15,-).
 • Wees op tijd voor de workshops, masterclass en lezingen: minimaal 10 tot 15 minuten voor aanvang. Kijk goed op uw bevestiging van uw workshop waar deze wordt gehouden.

Zie hier de Video van de Fotofair 2019.

Alle workshops en de Masterclasses zijn vanaf 2020 inclusief de toegangskaart van de Fotofair.

Redelijk goed toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers (meer informatie jan@fotofair.nl).

Niet bij de prijs inbegrepen: toegang tot het E3 strand

Het FotoFair Magazine wordt gratis toegezonden als u voor 25 april 2020 een toegangskaart bestelt. Wilt u zeker weten dat u het magazine ontvangt, stuur dan uw NAW-gegevens naar info@fotofair.nl en we zetten u op de verzendlijst (uitsluitend geldig in Nederland en België). Bestelt u na 25 april, dan ligt het magazine ook bij de ingang van de FotoFair in de Goodiebag.

 1. U bezoekt een fotofestival. Dat betekent dat er gefotografeerd wordt. Wij (H & J Creatie BV) zijn niet aansprakelijk dat foto’s op social media en internet verschijnen.
 2. De Fotofair mag de foto’s en mediaopnames die tijdens het evenement zijn gemaakt door de Fotofair crew, gebruiken voor publicitaire doeleinde.
 3. Zie hier de link naar het reglement en de Algemene verkoopvoorwaarden voor (online) toegangskaarten van de Fotofair 2020.

Workshops & Masterclasses

Op de FotoFair vindt u educatieve workshops van bekende en professionele fotografen. Op diverse locaties verspreid over het FotoFair-terrein worden workshops en masterclasses van één tot en met tweeënhalf uur gegeven. Onderwerpen zijn onder meer landschap, macro, wildlife, portret, studio, flitstechniek, sport, bruid en glamour.

Educatieve Lezingen

U vindt op de FotoFair 2020 spannende lezingen van professionele fotografen. Er is plaats voor 150 personen en de toegang is gratis op vertoon van uw FotoFair-ticket. Duur: 30 tot 45 minuten. De onderwerpen zijn reizen, wildlife, portret, urbex en macro enz.

Standhouders

Meer dan 70 standhouders en deelnemers zijn op de FotoFair 2020 aanwezig met de nieuwste producten. Tevens kunt u producten uitproberen en informatie krijgen over de laatste camera’s, accessoires en apparatuur. Bovendien is Kamera Express aanwezig met exclusieve aanbiedingen.

Fotomomenten

Er zijn verschillende fotomomenten waar u zelf kunt fotograferen, dus neem uw camera mee. Tevens is er een fotowedstrijd met mooie prijzen van vele merken. Volg ook diverse educatieve workshops met fotografen en de ambassadeurs van diversen merken.

Parkeren

Steampunkers op de FotoFair

Parkeren voor de deur. Let op de nieuwe prijs

Volg de borden ‘Fotofair’.

Volg de aanwijzingen op van de verkeersregelaars.

Uitrijmunt is te koop op zaterdag en zondag bij de automaat op het parkeerterrein.

€ 5,00 gehele dag per voertuig. (was voorheen € 6,00)

De gebruikte foto’s op de website zijn van de volgende fotografen.
Henk Albronda, Frank Geraerdts, Pascale Dekker, Robbert Maas, Ferry Knijn, Michiel Buijse, Bas Meelker, Alice Kempen, Fotoclub.nl, Charles Borsboom, Jan & Mart Smit, Maurice Hertog, Photofacts, Horse Photo Experience, Jan Janssen, Josefien Hoekstra, Nordic Vision, Keith Barker, Mark de Roo, Henri van Vliet, Eric T’Kindt, Ki Tan, Gerrie Polak, Carola Mouthaan, Cyrille Deuzé, Jeroen Toirkens, Jan Vermeer, Joanne de Graaf, Ad en Youri Koppen, Guna Andersone, Mario Raats, Marina van den Eijnden, Danny Klijnsma, Dre Engel, Remco van Diggelen, Ellen Reus, Rob Doolaard, Steven Ruijter, Peter Kemp, Wil Vestjens, Hennie van Heerden, Bob Luijks, Cees Rijnen, Carola Mouthaan, Marco de Paauw, Andreas, Janny Klijnsma, Marina van den Eijnden, Adriaan B Hage, Eugene Kitsios, Arnold Fieten, Dennis v/d Ven, Renate van Lith, Henk Bosma, Liesbeth van Asselt, Gustav Kiburg, Bram van Dal, Peter Schroyens, Ilfat Zohar.

Geef je hier op voor de nieuwsbrief@fotofair.nl

Groepen met meer dan 10 personen hanteren wij een speciaal tarief voor informatie henk@fotofair.nl

Voor vragen en algemene informatie info@fotofair.nl
Informatie als standhouder/deelnemer op de Fotofair henk@fotofair.nl

Voor media aanvraag en bezoek pers aan de Fotofair stuur uw e-mail naar henk@fotofair.nl

Standhouders FotoFair 2020