KAMERA EXPRESS : Verkoop partner van de Fotofair 2019

Kamera Express is ook in 2018 partner van de Fotofair. Dat vinden we leuk, omdat we net als de bezoekers van de Fotofair grote liefhebbers van foto- en videografie zijn. Daarom bundelen we graag onze krachten: de grootste foto- en videowinkel op het grootste foto-evenement van de Benelux.

Over Kamera Express

Kamera Express is al meer dan 20 jaar dé foto- en videospecialist van Nederland en België. Kamera Express kiest duidelijk voor een omnichannel benadering waar de fysieke winkels en webshop naadloos op elkaar aansluiten. Op dit moment zijn er zestien winkels: in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht, Zwolle en Antwerpen. Op korte termijn zal bovendien het aantal winkels in België uitgebreid worden, zodat ook in België voor iedereen een Kamera Express Superstore in de buurt is.

Clubhuizen voor fotografie

De 16 winkels van Kamera Express kunnen misschien nog wel het beste omschreven worden als clubhuizen. Plaatsen waar fotografen en fotografieliefhebbers samen kunnen komen om te sparren over hun hobby of professie. Naast winkels heeft Kamera Express een uitgebreide webshop. Daarmee is deze foto- en videospecialist ook online een grote speler. Onlangs won het bedrijf de award voor ‘Beste Webshop 2017-2018’ in de categorie ‘Elektronica’.

Ook voor workshops bent u bij Kamera Express aan het goede adres. Er worden diverse workshops georganiseerd, onder leiding van enthousiaste experts.

Evenementen voor iedere foto- en videograaf

Kamera Express biedt goed advies, een groot assortiment en ruime voorraad, maar vooral kennis van zaken. Die kennis delen ze graag, iets dat gerealiseerd wordt door het organiseren van evenementen als lezingen, workshops en masterclasses. Voor elk niveau is er een passende activiteit. Zo zijn er bijvoorbeeld workshops waarin u kennismaakt met de basis van fotografie. Perfect voor de beginnende fotograaf! Naast deze basisworkshops biedt Kamera Express o.a. workshops portret- en glamourfotografie, natuurfotografie, macrofotografie en ZOO fotografie. Alle evenementen worden begeleid door enthousiaste professionals. Zo werkt Kamera Express al geruime tijd samen met o.a. fotografenduo Toonen en Wientjens, Cees Rijnen en Marco de Paauw. Het ruime aanbod van evenementen zorgt voor verdieping. Zo zorgt het bedrijf er samen met haar klanten voor dat fotografie naar een hoger niveau wordt getild. Het motto van Kamera Express luidt dan ook: “samen beter in beeld”.

 

Uitgebreide verhuurservice en inruilmogelijkheden

Bij Kamera Express kunt u terecht voor het huren van camera’s, objectieven en toebehoren tegen zeer lage prijzen. Perfect voor als u extra apparatuur nodig heeft voor een opdracht of wanneer u een product eerst uit wil proberen voordat u overgaat tot aankoop. Zo kunt u op een laagdrempelige en voordelige manier kennismaken met het ruime assortiment van Kamera Express! Ook voor het inruilen van uw apparatuur bent u bij Kamera Express aan het juiste adres. Alle apparatuur wordt door een expert vrijblijvend getaxeerd. Hierdoor krijgt u altijd een eerlijke prijs. De inruilprijs van uw oude apparatuur wordt direct in mindering gebracht op de aanschafwaarde van de nieuwe apparatuur.

Dan bent u natuurlijk altijd welkom in één van onze zestien city- en superstores. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Dit is Kamera Express:

Met 22 winkels altijd deskundig advies in de buurt

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis

Altijd de beste deal: Laagste Prijs Garantie

Het grootste assortiment met de scherpste prijzen

Klantenservice 7 dagen per week bereikbaar

Thuiswinkelwaarborg gecertificeerd

 

 

 

 

 

Translate »