Kijkdagen

 

images

Fotofair 2018, Nu ook voor natuurliefhebbers.


Fotofair voegt verrekijkers, telescopen en Digiscoping toe,

aan het grootste foto, media en drone evenement van de Benelux.

De Fotofair vind plaats op 26 en 27 mei 2018.
Het Event Center Beekse Bergen in Hilvarenbeek wordt gedurende dit weekend volledig omgebouwd tot hét foto, media en drone evenement voor iedere foto- en videoliefhebber. Met de toevoeging van: verrekijkers, telescopen en digiscoping wordt tijdens deze editie een breder publiek betrokken. Tijdens de workshops kunnen bezoekers technieken leren voor het fotograferen door een spotting scope of verrekijker.  

Digiscopingdigi (1)
Tijdens de Fotofair 2018 krijgen bezoekers de kans om kennis te maken met digiscopie, het maken van foto’s met een digitale camera door een telescoop of verrekijker. De zeer hoge vergrotingsfactor van een telescoop biedt de mogelijk een onderwerp vele malen dichterbij te halen. Natuurliefhebbers gebruiken deze techniek onder andere voor het spotten en fotograferen van vogels en hemellichamen.

Kamera Express, de foto- en videospecialist, zal als enige verkopende partij aanwezig zijn met een verkoopstand van 180m2 en voor spectaculaire acties zorgen tijdens de Fotofair. Om digiscopie meer onder de aandacht te brengen.

Tickets voor Fotofair 2018 zijn nu verkrijgbaar in de voorverkoop beschikbaar voor de speciale voorverkoopprijs € 12,50. Hiermee heeft u toegang tot lezingen, demonstraties, fotomomenten en toegang tot het Fotofair terrein waar vele standhouders aanwezig zijn.

Net als vorig jaar vindt de Fotofair plaats in het Event Center Beekse Bergen 1 Hilvarenbeek. De zuidelijke ligging van Hilvarenbeek zorgt ervoor dat het evenement ook toegankelijk is voor Belgische foto- en videoliefhebbers.

tele (1)    Bushnell LEGEND ULTRA-HD 191042    tel1   

Translate »