Lezing Stads en nachtfotografie Door Mark de Rooij (De Rooij Fotografie)

Gratis Lezing Stads- en nachtfotografie door Mark de Rooij in de Lezing Tent (Stand 49)

Mooie en unieke foto’s maken in steden…. hoe doe je dat precies? Stadsfotograaf Mark de Rooij geeft tijdens deze lezing de handvaten die ervoor zorgen dat jij tijdens toekomstige stedentrips betere foto’s maakt. Niet alleen overdag, maar ook in de avond.

Als je denkt dat stadsfotografie eenzijdig is dan heb je het mis. Naast het kiezen van de juiste instellingen (die Mark je tijdens de lezing toelicht) gaat het natuurlijk ook om het licht en de compositie. Hoe maak je een creatieve en unieke foto op de meest toeristische plaatsen? Je wilt tenslotte wel thuiskomen met foto’s die anders zijn. Mark laat verschillende mogelijkheden zien, legt daarbij uit hoe de foto tot stand gekomen is en vertelt aan welke aspecten hij gedacht heeft. Foto’s van de skyline, spectaculaire zonsopkomsten/zonsondergangen, architectuur, de mens in de stad en schitterende verlichting in de avond. Je gaat het allemaal zien.

Aan het einde van de lezing krijg je nog een paar handige opdrachten mee die jij kunt toepassen bij de volgende stedentrip. Wil jij ook anders kijken en fotograferen? Meld je aan en tot op de Fotofair!

  • Meld je 10-15 minuten voor aanvang van de lezingen (Stand 49).  Heb je vragen kijk eerst op FAQ.

 

  • De lezingen van de fotografen, duren 45 minuten en zijn gratis. Vol is vol, (maximaal 150 pers).

 

  • Let op bij ons is vol is vol, alleen plaatsnemen op de zitplaatsen niet staan of zitten op de grond, als de zaaldeur dicht is dan geen toegang.