title
 

Mambulu! Safaris With A Difference 

Afrika is één groot fotoparadijs met een ongeëvenaarde rijkdom aan onderwerpen, van uitgestrekte savannes met betoverende wolkenluchten tot de kleurrijk uitgedoste Maasai, en van imponerende olifanten en roofdieren tot de meest wonderbaarlijke vogels en insecten. Als u uw fotografische dorst hier wilt laven, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Mambulu! Safaris organiseert met haar lokale partners exclusieve fotosafari’s in oost en zuidelijk Afrika, waarbij u in een kleine groep fotografen reist met een professionele fotograaf en een gekwalificeerde gids. Zij brengen u op unieke plaatsen, weg van de gebaande paden, zodat u in alle rust de mooiste foto’s kunt maken.

Elk ervaringsniveau

Mambulu! Safaris organiseert fotosafari’s voor zowel beginnende als ervaren fotografen.

Voor de beginnende fotograaf zijn er reizen waarin u in korte tijd de elementaire fototechnische en artistieke kennis en inzichten verwerft om de foto’s van uw leven te schieten.

Voor gevorderde amateurfotografen met specifieke belangstelling voor bepaalde thema’s of gebieden organiseren we reizen en routes die zijn toegesneden op vooraf geïnventariseerde behoeften.

Zo kunt u uw kostbare tijd volledig aan uw voorkeuronderwerpen besteden, zonder voor-elk-wat-wils-concessies en niet gehinderd door andere reisbeslommeringen.

Wij organiseren fotosafari’s waarbij u met een kleine groep reist en individuele fotosafari’s op maat en wildlife fotografie workshops.

U kunt onder andere deelnemen aan fotosafari’s in Zambia, Kenia, Zuid-Afrika en Botswana.

Zo werkt het

Na inventarisatie van uw persoonlijke voorkeuren nemen wij u alle rompslomp van het regelen van uw fotosafari uit handen, zowel voor als tijdens uw reis.

In Afrika kunt u voortdurend overleggen met een professionele fotograaf over apparatuur, instellingen, voorkeuren en andere fotoaspecten.

Kortom, wij regelen de safari en u maakt uw mooiste foto’s.

mambulu.com

 

 

Translate »