Natuurfoto

 

fb foto handtekening

 

Jan geeft op zaterdag 20 mei een lezing over spitsbergen 13:30 stand nr.31

:IJsberen land Spitsbergen

Spitsbergen is een waanzinnige fotolocatie. Wie IJsberen wil zien kan het beste naar Spitsbergen reizen. De eindeloze vergezichten en de daarin levende dieren zijn onweerstaanbaar. De ijsberen in het bijzonder. De beelden die ik laat zien zijn gemaakt tijdens een Nordic Vision fotoreis in september 2016 die ik begeleid heb. Diezelfde reis gaan we dit jaar ook weer doen. Met een eigen zeilschip verkennen we de wateren van Spitsbergen. De dagen vullen we met landingen waar we alle tijd nemen voor het fotograferen van details en landschappen. Het mooie van reizen in september is de fraaie kleur van de vegetatie, het is herfst en ook hier ondanks dat er geen bomen groeien kleurt dat zacht oranje. De diversiteit is groot aan landschappen, maar natuurlijk zijn alle camera’s gericht als er een ijsbeer in het zicht komt. Tijdens de reis zagen we er verschillende wat voor grote euforie zorgde bij de deelnemers. Heb je interesse in Spitsbergen kom dan gewoon kijken en genieten van ‘ijskoud’ Spitsbergen.

janvermeer.nl

Natuurfoto magazine is anders!

Natuur en fotografie komen samen in natuurfoto magazine. Het tweemaandelijkse magazine met kleurrijke verhalen over natuur en hoe je die fotografeert.

Natuurfoto magazine staat boordevol foto’s van natuurfotografen die met grote toewijding hun onderwerpen vastleggen. Bekende en minder bekende fotografen – veelal uit eigen land, maar ook van over de grens – krijgen volop de ruimte. De teksten zijn van de hand van ervaren schrijvers en van enthousiaste nieuwkomers. Indringende dierportretten, oogstrelende natuurgebieden, bijzonder natuurfenomenen, een vleugje cultuur en heel veel praktische informatie.

Wat natuurfoto magazine anders maakt is de aandacht voor het vereeuwigen van grote en kleine natuurmomenten. Hoe is de foto gemaakt, hoe verbeter je je techniek, waar vind je je onderwerpen? De opnamegegevens staan bij elke foto vermeld. Met veel tips en tricks. Dit 100 pagina’s dikke magazine laat de natuurliefhebber nog meer genieten van de natuur en fotografie.

Abonnement € 45,00 per jaar, 6 nummers

voor België € 55,00

www.natuurfotomagazine.nl

Translate »