title
 

Hoe maak je de perfecte landschapsfoto met behulp van CPL, ND en GND filters? Door NiSi ambassadeur Harmen Piekema

(BOEK HIER). € 15,00 –  Zaterdag 15:30 stand nr.1

Bij deze workshop/lezing krijg je een gratis Fotofair toegangsticket en een cadeaubon van € 10,00 van Transcontinenta

Op zaterdag om 15:30 door Harmen Piekema. € 15,00

Harmen is een landschapsfotograaf “pur sang” die er letterlijk alles voor over heeft om dé perfecte opname te kunnen maken. Van urenlange tochten door wind, sneeuw en/of regen tot het schuifelen op ijsschotsen en gladde rotsen langs de kust. Als je dit alles over hebt voor het maken die ene geweldige opname die je voor ogen hebt, dan wil je ook dat je apparatuur dat ook aankan en dat het een zo goed mogelijk resultaat levert. Harmen werkt daarom met professionele NiSi filters op zijn Tamron “Trinity” SP objectieven set. Alleen deze behouden de hoge beeldkwaliteit van de Tamron SP objectieven en de unieke eigenschappen van de NiSi filters maken wonderlijke foto’s mogelijk. Na het bepalen van het juiste opnamemoment m.b.v een speciale APP, begint het maken van de opname met de plaatsen van de bijzondere NiSi S5 filterhouder voor ultragroothoekzooms zonder eigen filterdraad, en de zeer krachtige NiSi Landscape CPL en het unieke NiSi Natural Night filter voor heldere en scherpe weergave van de sterrenhemel en het Noorderlicht. Een NiSI Medium GND filter of Reverse GND zorgt ten slotte voor het in balans brengen van de lucht en de voorgrond.

Tijdens zijn lezing neemt Harmen je mee op zijn avontuurlijke fotoreizen en verteld hij hoe zijn foto’s gemaakt werden. Wat zijn de basis zaken waar je op moet letten bij het maken van een goede landschapsfoto? Wanneer gebruik je een NiSi CPL, ND en of GND filter? En wanneer moet je gebruik maken van de minder bekende NiSi Reverse of Horizon GND filters? En hoe gebruik je dat dan qua camera instellingen? En tot slot hoe weet je wanneer het licht op je fotolocatie precies zo is als jij dat wilt?

(BOEK HIER) € 15,00 –  Zaterdag 15:30 stand nr.1

 

Ontvang een Transcontinenta kortingsbon t.w.v € 10,00

Na afloop van de lezing ontvangt iedere deelnemer een Transcontinenta kortingsbon die € 10,00 korting geeft bij aankoop van NiSi filters en/of een ZEISS objectief. Deze kortingsbon is alléén geldig op de Fotofair bij aankoop bij Kamera-Express en is dus niet te gebruiken bij andere (online) aanbieders.

Bij deze workshop heb je een Fotofair toegangsticket nodig, deze kun na je bestelling gratis aan vragen bij Transcontinenta. (marketing@transcontinenta.nl)

Als je de e-mail verstuurd vermeld bij Onderwerp; Fotofair toegangsticket. Vermeld je NAW gegevens, besteldatum en ordernummer, dan krijg je van hun de toegangsticket(‘s) toegestuurd via de e-mail.

(BOEK HIER). € 15,00

Translate »