pf

 

 

 

            Pf Magazine voor beeld-professionals

 

 

Professionele Fotografie is het meest toonaangevende foto-magazine voor de iedereen die de fotografie als vak en expressie serieus neemt. Pf is niet alleen het meest informatieve blad voor de fotograaf, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in het medium fotografie, zoals curatoren, fotoredacteuren, galeriehouders, foto-verzamelaars, fotografie docenten en museumbezoekers.

Pf richt zich met artikelen en portfolio’s zowel op de gevorderde professionele fotograaf als ook op jong talent. De interviews in Pf kenmerken zich door inzicht en kennis van de hedendaagse stromingen in de fotografie. De portfolio’s met paginagrote beelden vormen een bron van inspiratie voor vele fotografen en de diverse rubrieken zijn een schat aan informatie over alle professionele kanten van de fotografie. Er zijn rubrieken over de fotograaf als ondernemer, over het opzetten van een project, over techniek, en over juridische zaken.

Pf is opgericht in 1983 en is nu al 35 jaar het enige blad dat gewijd is aan de professionele fotografie in al zijn facetten. Pf is niet alleen een tijdschrift, het is ook een online plat vorm waarop veel nieuws en informatie wordt gedeeld. Ook is Pf een community op Facebook en Instagram..

PF Magazine verschijnt 8x per jaar en is los te koop in de winkel voor € 9,95. Een abonnement is voordeliger en heb je al voor € 39,99 per jaar.

Facebook: facebook.com/pfpuntnl

Instagram: instagram.com/professionelefotografie

Twitter: twitter.com/PFpuntNL

Youtube:  youtube.com/channel

Translate »