V.I.P. PhotoMaster Fotowedstrijd 2020

Update over de deelname en de te winnen prijzen vindt plaats op 25 januari 2020.

Er zijn 5 prijzen te winnen met een waarde van € 1.250,- tot € 4.950,-. Deze prijzen worden de komende maand op de website vermeld.

Inzenden is mogelijk tussen 21 juni 2020 en 15 juli 2020 naar @fotofair onder vermelding van de volgende gegevens.

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Postcode
  • Adres
  • Woonplaats
  • Land
  • E-mail adres
  • Telefoonnummer

De foto moet minimaal 500kb zijn en mag niet groter zijn dan 1 MB. Er is maar één foto per persoon toegestaan (op aanvraag leveren in groter, origineel formaat). De rechten van de foto blijven van de fotograaf, maar de FotoFair mag deze gebruiken voor publicitaire doeleinden. Bij de foto doen wij altijd de naamsvermelding van de fotograaf. De foto moet gemaakt zijn tijdens de FotoFair op 13 en 14 juni 2020. Bijvoorbeeld van de fotomomenten, tijdens een workshop of masterclass of van de vele demonstraties bij de standhouders.

Naamsvermelding op de foto is niet toegestaan. U mag wel in de benoeming uw naam gebruiken, zoals (Henk-Albronda-01.jpg). Zonder de volledige gegevens accepteren wij geen inzendingen.

Over de jury-uitslag is geen enkele correspondentie mogelijk. De uitslag van de jury is definitief. Bewerking op de computer en camera is toegestaan (alleen geen naamsvermelding in de foto).

Wij zullen de foto’s nooit doorverkopen, of op andere websites plaatsen, maar uitsluitend op onze websites gebruiken. Alle foto’s worden na bekendmaking van de winnaar uit ons systeem verwijderd.

Bewerkingen van foto’s zoals uitsnede maken, verscherpen, kleur, contrast, witbalans zijn toegestaan. Bij het niet tonen van de originele foto in raw file of jpg, wordt de foto gediskwalificeerd.

Deelname is vrij voor iedereen, ook voor buitenlandse inzendingen, uitgezonderd de jury, de organisatie en hun familieleden.

Er geldt geen minimale leeftijd. Onder de 16 jaar geldt de benodigde toestemming van de ouders.

De jury bestaat uit professionele fotografen en fotoredacteuren.

De rechten van de foto’s blijven van de fotograaf. De ingezonden foto’s mogen gebruikt worden door de organisatie van de FotoFair voor promotie. Dit is uitsluitend voor de 10 winnaars. Alle ander foto’s die zijn ingezonden, worden niet gebruikt en één maand na het sluitingstermijn verwijderd uit ons systeem.

De gegevens worden uitsluitend gebruikt door de FotoFair en voor de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief kunt u te allen tijde na de eerste nieuwsbrief stopzetten.

Winnaar Fotowedstrijd FotoFair 2019 Henk Groen

Winnaar Fotowedstrijd FotoFair 2019 Henk Groen