title
 

Verblijf op het Safari Resort, tijdens de Fotofair 25-26mei 2019 met 30 tot 35% korting.

(Link – www.beeksebergen.nl/fotofair)

Safari Resort Beekse Bergen: luxe lodges tussen de leeuwen

Je wordt wakker van het verre gebrul van een leeuw. Wanneer je voorzichtig het gordijn van je lodge openschuift, kijk je op een kudde zebra’s. Of giraffen. De dag breng je door in de luxe van je lodge, of je gaat op safari. ’s Avonds verwerk je alle indrukken op je veranda of zelfs in je sauna, terwijl in de verte de antilopen en neushoorns zich klaarmaken voor de nacht.

Klinkt dit als een luxe vakantie in Afrika? Ja!  Maar je bent in Safari Resort Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Beekse Bergen is met 125 hectare (dat zijn 185 voetbalvelden!) het grootste wildlife park van de Benelux. Op slechts een uur van Amsterdam en anderhalf uur van Brussel en Keulen wachten 1.600 dieren om te worden ontdekt per voet, boot, bus of auto. En sinds april 2018 brengen we nog een reden om  ons te bezoeken: Safari Resort Beekse Bergen.

Safari Resort Beekse Bergen

Aan de rand van het Safaripark is een exclusief resort gebouwd, dat rechtstreeks toegang geeft tot Safaripark Beekse Bergen. Het resort is bijzonder ruim opgezet met vrijstaande bungalows (lodges), safaritenten en zelfs boomhutten, verspreid over savannes en bos- en watergebieden, en met dieren op zichtafstand van de accommodaties! Op de savannes leven onder meer neushoorns, giraffen, struisvogels, zebra’s en antilopen. De bosgebieden huisvesten dromedarissen, zeboes en zelfs leeuwen. In het watergebied zwemmen de zeehonden rond.

Verblijf op het Safari Resort, tijdens de Fotofair 25-26mei 2019 met 30 tot 35% korting. (Link – www.beeksebergen.nl/fotofair)

Als je in die week of een lang weekend verblijft krijg je ook in het weekend gratis toegang tot de Fotofair, een extra besparing van 30,00 per persoon. per dag.

Safari Resort Beekse Bergen biedt toegankelijke luxe. Die toegankelijkheid zie je terug in de prijs van het resort, de luxe in de accommodaties en de faciliteiten.

Kies je voor een lodge, safaritent of boomhut? De 6- en 8-persoons lodges zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de keuken over luxe apparatuur en heeft de badkamer een inloopdouche én sauna. De 6-persoons kidslodge heeft een inloopdouche en bad en de kinderen kunnen buiten lekker spelen in een omheind hofje met speeltoestellen. In de 14-persoons groepslodge kun je met de hele familie of vriendengroep gezellige dagen doorbrengen in je lodge en de prachtige omgeving.

Voor een unieke slaap- en woonervaring boek je een 6-persoons boomhut. Tussen de boomtoppen kijk je uit over de natuur. Maar je hebt wel een moderne keuken en een badkamer met douche!

Ga je voor het échte safarigevoel? Dan slaap je in een van de – bijzonder luxe uitgevoerde – safaritenten: de ideale mix tussen het comfort van de lodges en het plezier van kamperen.

Alle accommodaties beschikken over (glasvezel) wifi en heerlijke boxspring bedden.

Faciliteiten op het resort

Vanzelfsprekend hebben gasten van het Safari Resort onbeperkt toegang tot het Safaripark en Speelland Beekse Bergen. Daarnaast bieden een overdekt zwembad, bowlingbaan en binnenspeeltuin in centrumgebouw Karibu Town de nodige afwisseling. Eten doe je in restaurant Moto; de Afrikaanse gerechten worden bereid boven de lavastenen en dit proef je in de authentieke en volle smaken. Eet je liever in de rust en het comfort van je accommodatie? Geen probleem, er is een bezorgservice die je ontbijt of je pizza tot aan de deur brengt.

Verblijf op het Safari Resort, tijdens de Fotofair 2019 met 30 tot 35% korting. (Link – www.beeksebergen.nl/fotofair)

 

Translate »