Anne Van Passel Fotoreizen 47

Wij verzorgen fotoreizen naar diverse bestemmingen in de wereld.
Zelf neem ik de fotografen mee op sleeptouw en breng ik hen tot bij de mooiste fotolocaties, mijn man Mich verzorgt een parallel lopend programma voor de eventuele niet-fotografen, partners of vrienden.
Hij werkt voor elke bestemming mooie wandelingen of andere activiteiten uit.
Wat uniek is aan deze formule is dat we samen reizen, in kleine groep, de fotografen hebben op één plaats meer tijd nodig en dan is er een apart programma, met aparte begeleiding voor de niet-fotografen.
Ons aanbod vind U op onze website op www.annevanpassel.be

Alle takken van de fotografie komen aan bod: je leert de kneepjes van creatieve landschaps- en reisfotografie kennen, we leren werken met filters, besteden veel aandacht aan compositie, macro- en natuurfotografie, maar ook straat- en architectuurfotografie komen aan bod in onze reizen.

Ontdek deze mooie wereld door het oog van je kamera en kom met zeer creatieve beelden en impressies weer naar huis.

We zijn beiden actieve, gepassioneerde, enthousiaste en ervaren reizigers en natuurliefhebbers en wij brengen jou graag tot bij de betere fotospots.  Wij delen graag onze passie voor de fotografie en de natuur.
Ons motto; “Alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze reizigers”.

Bezoek onze stand op nummer 47 en maak kans op één van de drie reischeques te besteden aan één van onze Valencia reizen.

Op onze website kan je al onze fotoreizen en workshops bekijken. Schrijf je ook in op onze nieuwsbrief en blijf zo steeds op de hoogte over nieuwe aankomende fotobestemmingen.

Onze reizen zijn iets voor jou als je houdt van reizen in zeer kleine groep, je persoonlijke begeleiding weet te appreciëren en je graag reist met comfortabele voertuigen.

Wij hopen jullie te ontmoeten op deze beurs en op één van onze fotoreizen.

Ontdek hier ons fotoreizen aanbod.