Benq

Over BenQ

Welkom bij de BenQ Corporation – marktleidend producent van informatietechnologie en amusementselektronicamet hoofdkantoor in Taipei (Taiwan). Ons commerciële terrein beslaat een uitgebreid productscala, waarbij voor elk terrein de nadruk ligt op gebruikersgeoriënteerde oplossingen in digital lifestyle design. BenQ staat voor innovatieve technologie en veelvuldig onderscheiden design – steeds met als doel tegemoet te komen aan de daadwerkelijk relevante eisen van vandaag de dag.

BenQ – Because it matters.

Color Management monitoren voor fotografen en grafici
Fotografie is een groeiende industrie waarin iedereen concurreert op apparatuur en techniek. Er zijn er echter weinig die goed hebben nagedacht over het monitorpaneel, dat van essentieel belang is voor het aanpassen en afdrukken van foto’s. Monitors hebben meer invloed op het leveren van foutloos werk dan de meeste mensen zich kunnen voorstellen. In dat geval, hoe zouden fotografen een monitor moeten kiezen die aan hun behoeften voor het aanpassen en afdrukken van foto’s kan voldoen? Er zijn verschillende factoren om in overweging te nemen, maar deze zijn allemaal nauw verbonden aan formaat, resolutie, contrast, afbeeldingskwaliteit en andere verschillen tussen verschillende monitorpanelen.

PhotoVue Photographer Monitors (SW-serie)

De Color Management displays van de SW-serie bieden fotografen en grafici een zeer nauwkeurige kleurweergave door een nauwkeurige beeld- en kleurweergave. Dankzij de gekalibreerde hardware, een innovatief kleurmanagement en omvangrijke, professionele features kan het hele arbeidsproces efficiënt worden vormgegeven.

Meer informatie

DesignVue Designer Monitors (PD-serie)

De monitoren uit de PD-serie van BenQ zijn het ideale gereedschap voor de professionele designer! BenQ heeft veel indrukwekkende features geïntegreerd om de creatieve workflow van het creëren, visualiseren en bewerken van jouw ontwerpen nog praktischer en aangenamer maken. De monitoren worden werkelijk multifunctioneel dankzij de hotkeypuck met kabelaansluiting. Een druk op de knop is genoeg om vliegensvlug tussen de verschillende modi (darkroom, CAD/CAM en animatie) te wisselen.

Meer informatie 

BenQ op de Fotofair

BenQ is vertegenwoordigd op de beurs met een eigen tent (stand nr.12). De nadruk ligt op de Expert Studio met de PhotoVue SW-monitoren en de DesignVue PD-monitoren. Extra ondersteuning wordt geboden door de BenQ-ambassadeur en portretfotograaf Maurice Jager. Geïnteresseerden kunnen de live demo’s en workshop over het onderwerp portretfotografie van Jager in de Expert Studio bezoeken.

Het programma van BenQ vindt u hier:

De volgende zeven vragen bieden richtlijnen voor fotografen bij het selecteren van de beste monitor.