BenQ

Over BenQ

Welkom bij de BenQ Corporation – marktleidend producent van informatietechnologie en amusementselektronica met het hoofdkantoor gevestigd in Taipei, Taiwan. Ons commerciële terrein beslaat een uitgebreid productscala, waarbij voor elk terrein de nadruk ligt op gebruikersgeoriënteerde oplossingen in digital lifestyle design.

 

In de loop der jaren heeft BenQ zich ontwikkeld als hoofdrolspeler op het gebied van LCD-monitoren, Digital Signage Displays, projectoren en interactieve flatpanels. Door vooruitstrevend te denken en altijd sterk te streven naar de fusie van technologie met lifestyle is BenQ een van de vroegste pioniers in de digitale revolutie. BenQ verbetert wereldwijd het dagelijks leven met innovatieve producten en technologieën die conventies breken en de wildste fantasieën ontstijgen.

 

BenQ – Because it matters.

 

FotoFair 2020

BenQ is vertegenwoordigd op de beurs met een eigen tent (stand nr.12). De nadruk ligt op de Expert Studio met de PhotoVue SW-monitoren en de DesignVue PD-monitoren. Ook kunnen bezoekers live demo’s en workshops van experts volgen. Binnenkort verschijnt er meer informatie over het programma. Stay tuned!

 

Color Management monitoren voor fotografen en grafici
Fotografie is een groeiende industrie waarin veel concurrentie heerst op het gebied van apparatuur en techniek. Er zijn er echter weinig producenten die goed nagedacht hebben over het monitorpaneel, dat essentieel is voor het aanpassen en afdrukken van foto’s. Monitors hebben meer invloed op het leveren van foutloos werk dan de meeste mensen zich kunnen voorstellen. In dat geval; waar moet je op letten bij de aanschaf van een monitor die aan de behoefte voor het aanpassen en afdrukken van foto’s kan voldoen? Er zijn verschillende factoren om in overweging te nemen, maar deze zijn allemaal nauw verbonden aan formaat, resolutie, contrast, afbeeldingskwaliteit en andere verschillen tussen verschillende monitorpanelen.

 

PhotoVue Photographer Monitors (SW-serie)

De Color Management displays van de SW-serie bieden fotografen en grafici een zeer nauwkeurige kleurweergave door een nauwkeurige beeld- en kleurweergave. Dankzij de gekalibreerde hardware, een innovatief kleurmanagement en omvangrijke, professionele features kan het hele arbeidsproces efficiënt worden vormgegeven.

Meer informatie

 

DesignVue Designer Monitors (PD-serie)

De monitoren uit de PD-serie van BenQ zijn het ideale gereedschap voor de professionele designer! BenQ heeft veel indrukwekkende features geïntegreerd om de creatieve workflow van het creëren, visualiseren en bewerken van jouw ontwerpen nog praktischer en aangenamer maken. De monitoren worden werkelijk multifunctioneel dankzij de Hotkey Puck met kabelaansluiting. Een druk op de knop is genoeg om vliegensvlug tussen de verschillende modi (darkroom, CAD/CAM en animatie) te wisselen.

Meer informatie

 

De volgende zeven vragen bieden richtlijnen voor fotografen bij het selecteren van de beste monitor.