Transcontinenta distributeur van: BOYA Standnummer:03

De beste microfoons voor vloggers, bloggers en filmers.

 

BOYA is een hoogwaardig merk dat condensatormicrofoons maakt en een bekende fabrikant is van elektro-akoestische producten. BOYA reproduceert de ware zintuiglijke beleving voor iedereen die behoefte heeft aan perfect ‘geluid’. De BOYA productlijn bestaat uit bedrade en draadloze microfoons voor smartphones, tablets, DSLR’s, mirrorless camera’s, camcorders en gitaren. Het merk dat in 2007 opgericht werd, beschikt over een eigen centraal laboratorium, elektro-akoestische onderzoeks- en ontwikkelingsinstellingen, die alle soorten microfoons op elk gebied bestrijken. Ze hanteren een strikt kwaliteitsborgsysteem, én ook niet onbelangrijk zeer aantrekkelijke prijzen.

 

Draadloze microfoons voor mobiele telefoons

Boya heeft diverse oplossing om beter geluid op te nemen met je mobiele telefoon. Zo is bijvoorbeeld de onlangs geïntroduceerde BOYA BY-WM4 PRO-K3 een 2.4GHz draadloos microfoonsysteem dat speciaal ontworpen is voor iOS apparaten met een Lightning connectie. Dit is een professionele audio-oplossing die ervoor zorgt dat het geluid voor de luisteraar begrijpelijk en duidelijk is. Het ultra compacte design en draagbaarheid van zowel de ontvanger als de zender, plus de plug-&-play functie, maakt het voor mobiele journalisten, videografen en vloggers mogelijk om heel gemakkelijk en snel te werken zonder dat er ervaring nodig is.

 

 

BOYA highlights

Op de Fotofair kun je o.a. kennismaken Boya BY-VG330 Vlogging kit. Met deze vlogging kit ben je  helemaal klaar om live te gaan! De kit bestaat uit een hoogwaardige BOYA shotgun microfoon inclusief windkap model BY-MM1. Daarnaast een mini statief met een verlengstuk zodat je de camera of telefoon hoger kan zetten. Er zit een telefoonhouder bij die je er ook af kunt halen, waardoor er een camera op het statiefje past. Boya heeft ook een goede range aan (draadloze)microfoons voor DSLR en mirrorless camera’s, hierdoor kun je perfect geluid toeveogen aan je 4K video-opnamen. Een mooi voorbeeld is de nieuwe BOYA BY-MM1+. Speciaal ontworpen om de geluidskwaliteit van video’s te verbeteren op basis van ingebouwde microfoons. Met zowel de TRS-kabel als de TRRS-uitgangskabel kan de BOYA BY-MM1+ op smartphones, camera’s, camcorders, audiorecorders, pc’s en andere audio-/video-opnameapparaten worden gebruikt. De BOYA BY-MM1+ is een compact formaat en lichtgewicht aluminium ontwerp. Plug & play en maak je geen zorgen over de batterijstatus. De meegeleverde anti-shock bevestiging vermindert tenslotte effectief ongewenste trillingen.

Persoonlijk advies van de Boya experts

In de Transcontinenta tent staan de Boya experts voor je klaar om te helpen bij het maken van een keuze. Welke Boya oplossing heb ik nodig voor mijn vlog, muziekopnamen of videosessie?

 

Extra COVID-19 informatie.

Transcontinenta heeft in verband met de COVID-19 situatie dit jaar de stand anders ingedeeld. Dit om maximaal aandacht voor de noodzakelijke 1,5 meter afstand te kunnen houden. De veiligheid van de bezoeker en onze eigen medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Vanzelfsprekend zorgen we voor extra medewerkers plus de juiste hygiëne en veiligheidshulpmiddelen, om je bezoek aan de Transcontinenta stand in veilige banen te leiden. Mocht je hierover specifiek vragen hebben dan kun je zeker even contact met ons opnemen.