Workshop Capture One Pro in presentatie vorm.

Workshop in lezingsvorm, Capture One Pro

90 Minuten maximaal 15 deelnemers stand nr. 10

Prijs is inclusief toegang tot de Fotofair 2021

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 3 juli 15.00 – 16.30 € 19,-
Zondag 4 juli 15.00 – 16.30 € 19,-

 

Workflow met Capture One Pro 21

De workshop wordt gehouden in presentatie vorm. Dit betekent dat je geen camera of laptop nodig hebt om mee te doen, zodat je in alle rust kunt luisteren als ik je laat zien wat je alles kunt doen met Capture One Pro.

Welk Programma?

Capture One Pro 21: dat is een professionele beeldbewerkingsprogramma van Phase One. Ik laat je zien, welke functies dit heeft en hoe je deze kan gebruiken om je eigen workflow te genereren.

Wat kreeg je nog te zien?

Van een setup productfotografie schiet ik via tethered shooting de foto’s direct in de computer, om ze vervolgens te bewerken en er stijlen toe te voegen. Bovendien krijgt je een aantal basisontwikkelingen die ik meestal gebruik te zien en ook hoe makkelijk het is met lagen en selecties te werken.

Voor wie?

Deze lezing is geschikt voor fotografen die Capture One nog niet hebben leren kennen en een overzicht willen krijgen om snel en professioneel foto’s te kunnen bewerken. Bovendien zou ik het verschil met Adobe Lightroom gaan uitleggen maar ook voor gevorderde fotografen en beeldbewerkers heb ik een aantal nuttige tips en trucs.

En daarna ben ik natuurlijk er voor jou om jullie vragen te beantwoorden.

Doe mee en meld je nu aan!

 

Ik ben Heike Jasper en ik ben trainer en coach voor digitale media. Ik vind het leuk om mensen te helpen die net zoals ik gefascineerd zijn door de kracht en schoonheid van beelden.

Ik heb jaren ervaring in het begeleiden van fotografen in hun werk en deel graag mijn expertise en inzichten om hun foto’s nog meer te laten spreken door het juiste gebruik van camera, kleur, licht en nabewerkingsprogamma’s.

Over het gebruik van camera’s heb ik ook een aantal boeken geschreven, bvb. over de Nikon Z6 en Z7 en in 2020 kwam mijn Nederlandse boek over de spiegelloze Nikon Z-Serie op de markt (*Van Duuren).

Naast het schrijven van boeken geef ik ook workshops en trainingen. Ik werk onder anderen voor Calumet als Docent en ook voor Nikon Duitsland als Nikon Certified trainer.

De onderwerpen die in mijn trainingen aan bod komen, zijn: digitale cameratechnieken, fotografen met flitsers, colormanagement workflow … en natuurlijk ook in beeldbewerking software zoals Adobe Photoshop, Lightroom of Capture One Pro.

Instagram:

heike_jasper_farbgetreu

Website:

www.farbgetreu.de