DIGIFOTO Pro & digifoto Starter

DIGIFOTO op de FotoFair 2020

De DIGIFOTO-stand is ook in 2020 weer te vinden op de FotoFair. Vergeet zeker niet om bij ons lang te komen voor te gekke acties.

Over DIGIFOTO Pro

DIGIFOTO Pro is een platform voor de professionele fotograaf. Met DIGIFOTO Pro delen we onze passie en kennis met onze lezers. Dit doen we al meer dan 10 jaar. DIGIFOTO Pro bestaat uit een magazine dat zes keer per jaar uitkomt, een website waar dagelijks interviews, reviews en foto-nieuws op wordt gedeeld en natuurlijk diverse social media waaronder Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest.

Over Digifoto Starter

digifoto Starter richt zich op de beginnende hobbyfotograaf. digifoto Starter helpt de beginnende fotograaf op weg met allerlei tips en tricks die je nodig hebt als je net begint met deze spannende nieuwe hobby. digifoto Starter magazine komt vier keer per jaar uit en staat bomvol tutorials, inspirerende verhalen, reviews én lezersfoto’s. Via onze website en social media houden we je dagelijks op de hoogte van het beste fotografie-nieuws, de nieuwste fotografietechnieken en diverse tips om te groeien als fotograaf.

DIGIFOTO Pro en digifoto Starter beschikken over een grote en betrokken fanbase. Lezers kunnen hun foto’s gratis plaatsen in onze Gallery. Zo maak je kan om door ons opgepikt te worden en sta je zomaar met een spotlight interview in een van de magazines.

DIGIFOTO op de FotoFair 2020

Om nog dichterbij onze lezers te komen, staan we ook dit jaar met een stand op de FotoFair. Kom langs en ontmoet de redactie, stel al je vragen, schrijf je in op onze nieuwsbrieven en neem een van onze magazines mee naar huis.