Eizo

EIZO ontwikkelt en produceert al sinds 1968 hoogwaardige monitoren en displayoplossingen voor gebruik in kantooromgevingen, de gezondheidszorg, de grafische industrie, de wereld van beeldbewerking en ook die van de luchtverkeersleiding en de scheepvaart.
Wie over EIZO praat, heeft het over compromisloze kwaliteit. En over producten die overtuigen door een hoge mate van betrouwbaarheid, beeldkwaliteit en ergonomie.

EIZO

Kleurgetrouwe grafische monitoren voor beginners en professionals

Of u nu foto’s wilt bewerken in uw vrije tijd of fulltime hoge resolutie afbeeldingen wilt ontwerpen, bij beeldbewerking kan een standaard kantoorbeeldscherm u maar beperkt ondersteunen. De ColorEdge-modellen van EIZO zijn daarentegen speciaal ontwikkeld voor toepassingen als fotobewerking, vormgeving en media. Met hun betrouwbare kleurweergave voldoen ze aan de hoge verwachtingen van iedereen die met foto’s, films en afbeeldingen werkt.

Naast uitzonderlijke beeldkwaliteit bieden de ColorEdge-schermen vele praktische functies en professionele software die de werkprocessen effectief vereenvoudigen. Ontdek de wereld van de EIZO Color Management-beeldschermen en kies het model dat helemaal aansluit op uw behoeften!