Eizo

EIZO is het Japanse woord voor ‘beeld’. Het is ook de naam van een wereldwijd toonaangevende fabrikant van high-end monitoroplossingen. EIZO streeft ernaar de beste monitoren voor ieder toepassingsgebied te ontwikkelen.

Of u nu foto’s wilt bewerken in uw vrije tijd of full-time hoge resolutie afbeeldingen wilt ontwerpen, bij beeldbewerking kan een standaard kantoorbeeldscherm u maar beperkt ondersteunen. De ColorEdge-modellen van EIZO zijn daarentegen speciaal ontwikkeld voor toepassingen als fotobewerking, vormgeving en media. Met hun betrouwbare kleurweergave voldoen ze aan de hoge verwachtingen van iedereen die met foto’s, films en afbeeldingen werkt.

Naast uitzonderlijke beeldkwaliteit bieden de ColorEdge schermen vele praktische functies en professionele software die de werkprocessen effectief vereenvoudigen.

Alleen een correct gekalibreerde monitor met fijne kleurgradaties biedt fotografen een betrouwbare weergave van hun foto’s. Hiervoor moet de kleurruimte van de monitor zo groot mogelijk zijn. Het is ook erg belangrijk dat het apparaat hardwarematig gekalibreerd kan worden.

EIZO beschikt over gespecialiseerde monitor oplossingen voor Office, Foto, vormgeving en media, Medische toepassingen, Gaming, Industrieel gebruik en Air Traffic Control