Fotoclub

Is fotograferen je passie?

Wil je je talent beter benutten, maar je weet niet goed hoe? Wil je leren hoe je je creativiteit tot uiting laat komen en hoe je fotografische technieken het best toepast?

Dan is Fotoclub.nl echt iets voor jou. Join The Club!

Fotoclub.nl is opgericht door Marcel Wiegerinck. Fotografie is een mooie manier om anders tegen de wereld aan te kijken. Marcel kwam tot dat besef tijdens één van zijn wereldreizen en besloot zijn vak te maken.

Wij geloven dat je een verfrissende kijk op het leven krijgt door te leren hoe je de schoonheid van de wereld op een creatieve manier kunt tonen. Het opent de weg naar persoonlijke groei en helpt je een gelukkiger persoon te worden.

We helpen en inspireren je dan ook het boeiende van fotografie te ontdekken en onder de knie te krijgen. We nemen je mee op een reis vol bijzondere ervaringen waarin je je fantasie de vrije loop kunt laten gaan en je passie voor fotografie kunt delen met anderen. Waar je je bevindt of welke apparatuur je gebruikt, is daarvoor niet eens belangrijk.

Daardoor biedt Fotoclub een heus clubgevoel en garanderen we ook nog eens professionele educatie met een goede structuur.

Fotoclub is ambitieus en voortvarend. Daarom is onze community er niet zomaar één. Wij streven ernaar de nummer 1 community over fotografie te zijn. Eén waarin jíj je thuis voelt!

Fotoclub is:
Modellendag, Get The Picture, Cursussen, Workshops, Fotowandelingen, Fotoclub Café, Vraag en Antwoord Webinars, Foto’s bespreken en Exclusieve clubdagen door heel Nederland.

Wil je alvast meedoen? Word gratis lid en meld je direct aan.

Fotoclub
Fotoclub
Fotoclub
Fotoclub
Fotoclub