Fotografie-reizen.nl

Win een gratis fotoreis naar Valencia!

Tijdens de Fotofair geeft Fotografie-reizen.nl een fotoreis naar Valencia weg ter waarde van 950 euro. Kom naar stand 2a vlakbij de ingang en maak kans op deze prachtige fotoreis.

Fotografie-reizen.nl is dé reisorganisatie voor fotoreizen. Met topfotografen, waaronder Bas Meelker en Yolanda Wals, die onze fotoreizen begeleiden, zit je altijd goed. Zij weten jou te inspireren, te enthousiasmeren en zorgen dat jouw fotografieniveau tijdens de fotoreis naar een hoger niveau wordt getild. De reizen zijn geschikt voor zowel de beginnende als de vergevorderde fotograaf.

WAT JE KRIJGT:

  • Tijd om te fotograferen
  • Veel extra stops op mooie momenten
  • Elke ochtend fototips voor de dag op ieders niveau
  • Hulp van onze fotografen tijdens het fotograferen
  • Regelmatig fotobesprekingen
  • Haida-filters om te lenen
  • Reserve-apparatuur achter de hand

 

Naast bijleren op fotografiegebied zorgen wij er ook voor dat je het echte vakantiegevoel krijgt. Gezelligheid staat voorop en we vertellen ook nog interessante wetenswaardigheden over het land waar je bent. Kortom, een totale beleving. Op het gebied van fotoreizen maken wij het onderscheid!

Reactie van een deelnemer:

“Ik ben met meerdere fotoreisorganisaties mee geweest en dacht dat ze prima waren, tot ik met Fotografie-reizen.nl op fotoreis naar Costa Rica ben geweest. Nu weet ik pas echt hoe een goede fotoreis eruitziet. Fotografie-reizen.nl is echt veel beter dan de anderen. Voor mij vanaf nu alleen nog maar Fotografie-reizen.nl.”

 

Fotografiereizen over de hele wereld!

Fotografie-reizen.nl is echt gespecialiseerd in fotoreizen naar unieke locaties op bijzondere momenten. Zo hebben wij fotoreizen in Nederland en Europa, maar ook elders in de wereld.

Houd je van landschapsfotografie ga dan mee naar Ameland, IJsland of Schotland. Fotografeer je liever architectuur/cityscapes dan hebben we leuke fotostedentrips naar Valencia en New York. Of ligt jouw hart bij dierenfotografie? Schrijf je dan in voor Kenia, Tanzania, Costa Rica of de Pantanal in Brazilië.

 

Wil je niet wachten tot de Fotofair en direct een betere fotograaf worden? Meld je dan meteen aan voor onze gratis videolessen: https://www.fotografie-reizen.nl/gratis-tips

 

Fotografie-reizen.nl is lid van het reisgarantiefonds GGTO, het Calamiteitenfonds en de branchevereniging VvKR.

Garantiefonds GGTO Calamiteitenfonds en branchevereniging VvKR