Fotoreizigers 43 - 11

Fotoreizigers: fotoreizen met oog voor landschap & cultuur

De wereld ontdekken met je camera en andere culturen ontmoeten. Dat kan met de fotoreizen en workshops van de Fotoreizigers. Wij zijn expert in fotoreizen waarbij je een tik dieper een bestemming induikt. Je hoort verhalen over landschap en natuur, maakt deel uit van activiteiten en ontmoet mensen. We werken niet met modellen of in scene gezette taferelen; bij de Fotoreizigers fotografeer je het echte leven. De foto’s die je maakt zul je daarom niet snel tegenkomen in fotoalbums bij anderen; het zijn unieke, spontane momenten die de sfeer en het karakter van je reis bepalen.

 

Naast onze reizen organiseren we ook eendaagse workshops en fotowandelingen.

 

Onze bestemmingen: groepsreizen in Nederland – waaronder Tholen, Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en het Rijk van Nijmegen. Buitenlandse fotoreizen – ook individueel! – naar Griekenland en Italië. In de toekomst hopelijk ook weer naar Costa Rica, Oman en Yukon & Alaska.

Er komen regelmatig nieuwe fotoreizen bij. Kom langs bij onze stand voor de laatste ontwikkelingen.

Onze fotoreizen tellen momenteel maximaal 6 deelnemers en we hanteren een helder corona-protocol.

 

Thema’s van onze reizen: macro, reportagefotografie, urbex, landschappen & wildlife, straatfotografie én reizen met een mooie van dit alles

 

Vijf redenen om bij de Fotoreizigers te boeken

  1. uitstekend georganiseerde fotoreizen
  2. natuur EN cultuur in de hoofdrol
  3. unieke foto-ervaringen met locals
  4. professionele en toegankelijke begeleiding
  5. uitgebreid advies, ook voor en na de reis

 

Nog een goede reden: met bestemmingen dichterbij, minder plastic en CO2-compensatie zetten we ons in voor duurzamer reizen.

 

Boek dus snel: iedere reis heeft maar beperkt plaats om de groepen klein te houden zodat we jullie optimaal kunnen begeleiden en adviseren.