Benro, Laowa, Shimoda, Sunwayfoto & Tenba
by FotoVideoRetail

Fotovideoretail is de trotse importeur van enkele topmerken. Vanuit de vestiging in Venlo wordt een uitgebreid en sterk dealernetwerk bevoorraad met de beste producten van onder meer Benro, Laowa, Tenba, Shimoda en Sunwayfoto. Naast het intensieve contact met alle aangesloten fotozaken zijn de enthousiaste medewerkers van FotoVideoRetail zelf ook aanwezig op beurzen en evenementen om zowel de amateur- als professioneel fotograaf te informeren en adviseren over de mogelijkheden van de producten. Door het contact met de daadwerkelijke gebruikers kunnen we, naast onze eigen kennis over de wereld van de fotografie, direct inspelen op de wens van de gepassioneerde fotograaf.

Steeds meer mensen ervaren de uitstekende kwaliteiten van Benro. Dat kan overigens op diverse manieren gebeuren, aangezien het merk verschillende producten op de markt brengt. Niet alleen maken ze naam door hun robuuste statieven, ook de uitstekende filters zorgen ervoor dat vele fotografen het merk Benro ontdekken. Op onze FotoFair-stand tonen we uiteraard een groot deel van het uitgebreide assortiment. Kom dus zeker even langs om te zien hoe Benro jou als fotograaf kan helpen.

Met een specialisatie in het ontwikkelen en produceren van bijzondere lenzen wil Laowa zorgen dat elke fotograaf de juiste tools in handen heeft om uniek beeld te creëren. Een goed voorbeeld is de 24 mm Macro Probe-lens. Een afwijkend ontwerp, maar ‘dit geweer’ levert de meest gave beelden op door de smalle hals én het feit dat een deel van de lens onder water kan. Het assortiment van Laowa is groeiende, voor verschillende systemen en merken. Kom de unieke collectie bekijken op stand 28.

Houd jij van hiken én fotograferen? Dan moet je zeker eens komen kijken naar de rugzakken van Shimoda. De Explore is namelijk speciaal ontwikkeld voor fotografen die graag de natuur te voet willen ontdekken. En dat begrijpen wij heel goed, want de meest bijzondere plekken op aarde zijn niet te bereiken per auto. Om de tocht zo aangenaam mogelijk te maken, helpt Shimoda door veel ontwikkeling te steken in het draagcomfort van hun rugzakken. Daarnaast is de Explore-reeks (verkrijgbaar in 30, 40 en 60 liter inhoud) volledig naar eigen smaak in te delen door losse inserts. Zien hoe dat precies werkt? Loop naar stand 28, meer hoef je niet te doen.

Op zoek naar een bracket, macro rail, balhoofd of fill light? Bij Sunwayfoto hebben we het allemaal. Het merk is gespecialiseerd in accessoires die het werk van een fotograaf verlichten. Letterlijk en figuurlijk. Door de handige producten van Sunwayfoto loop je nooit meer gefrustreerd rond, want deze functionele accessoires zorgen er juist voor dat je alle energie in het daadwerkelijk maken van beeld kunt stoppen. Nieuwsgierig geworden? Kom dan de verschillende Sunwayfoto-accessoires bekijken op de FotoVideoRetail-stand.

Cameraspullen zijn kostbaar en dus wil je die maar al te graag zo goed mogelijk beschermen. Een goede rugzak, schoudertas of rolkoffer is dan een vereiste. ­­­Tenba heeft een breed assortiment, zodat jij altijd een juiste keuze kunt maken. Naast uitstekende bescherming en stijlvolle designs geniet je ook van een hoog draagcomfort en handige features als een statiefdrager. Ook fijn, de tassen van Tenba zijn zeer robuust en gaan dus jarenlang mee. Om je uitrusting volledig compleet te maken, beschikt de huidige lijn van Tenba ook verschillende accessoires. Kom de collectie bekijken op de stand van FotoVideoRetail.