Kamera Express

Kamera Express is ook in 2020 partner van de Fotofair.

Kamera Express de Verkoop Partner van de Foto Fair.

Wij zijn er trots op dat wij mogen samenwerken met dit dynamische bedrijf dat vol passie en met expertise te werk gaat.

 

Over Kamera Express

Kamera Express is al meer dan 20 jaar dé foto- en videospecialist van Nederland en België. Kamera Express kiest voor een omnichannel-benadering waarbij ze meerdere kanalen bedienen: de fysieke winkels en de webshop sluiten naadloos op elkaar aan.

De oranje-zwarte vlaggetjes vullen de kaart van Nederland en de omringende landen steeds meer. Momenteel zijn er 23 winkels. De Superstores in Nederland zijn: Amsterdam, Amsterdam City, Arnhem, Arnhem City, Breda, Capella a/d IJssel, Den Bosch, Den Haag, Den Ham, Eindhoven, Goes (nieuw!), Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Maastricht (nieuw!), Rotterdam Centrum, Tilburg, Utrecht en Zwolle. In België is Kamera Express te vinden in Antwerpen, Gent en Turnhout en zeer binnenkort ook op meerdere plekken in Brussel. De eerste Duitse Kamera Express winkel is gevestigd in Hannover.

 

Clubhuizen voor fotografie

De 23 winkels van Kamera Express kun je zien als ‘hubs’ of clubhuizen. Plaatsen waar fotografen en fotografieliefhebbers samen kunnen komen om te sparren over hun hobby of beroep. Elke winkelbezoeker kan rekenen op het deskundige advies van de verkopers.

Naast fysieke winkels heeft Kamera Express een uitgebreide webshop. In zowel 2017-2018 als in 2018-2019 won het bedrijf de award voor ‘Beste Webshop’ in de categorie ‘Elektronica’. Het bedrijf is online een grote speler en maakt online shoppen eenvoudig. De klant kan kiezen uit een ruim assortiment en net als in de fysieke winkel advies inwinnen.

 

Evenementen en cursussen voor iedere foto- en videograaf

Bij Kamera Express kun je lezingen en workshops bijwonen. Op alle niveaus: van beginner tot gevorderde. In een zaaltje of in het veld. Fotografen waar het bedrijf mee samenwerkt zijn Toonen en Wientjens, Cees Rijnen en Marco de Paauw.

Onder leiding van de fotograaf of videograaf leer je meer over de techniek van jouw camera. Je maakt kennis met de basis van fotografie en met verschillende fotografiestijlen. Denk aan macrofotografie, modelfotografie, portret- en glamourfotografie, natuurfotografie, sportfotografie en ZOO-fotografie. Je oefent met je camera door middel van afwisselende oefeningen en denkt aan het einde van zo’n sessie: dat smaakt naar meer. De fotografie- en videowereld is eindeloos groot: er valt nog zo veel te leren en te ontdekken. Dit enthousiasme weet Kamera Express over te brengen.

 

Uitgebreide verhuurservice en inruilmogelijkheden

Bij Kamera Express kun je terecht voor het huren van camera’s,objectieven en toebehoren tegen zeer lage prijzen. Dat is handig wanneer je nieuwe of extra apparatuur wil uitproberen. Bijvoorbeeld voor een bepaalde opdracht waar je een specifieke sfeer neer wil zetten. Of wanneer je een wat duurdere aankoop overweegt maar zeker wil weten of je de apparatuur prettig en handig in het gebruik vindt. Je kunt zo op een laagdrempelige en voordelige manier kennis maken met het ruime assortiment van Kamera Express.

Daarnaast is het mogelijk om apparatuur in te ruilen. Een expert taxeert je apparatuur en biedt een eerlijke prijs aan.

 

Smile

Kamera Express hoopt op de Fotofair alvast kennis met je te maken. Wat zou jij nog meer willen bereiken met jouw foto- en videografie? Over welke apparatuur wil je meer weten? Vuur al je vragen af op de Kamera Express-experts.

Heb je ook na afloop van het event nog vragen? Neem dan offline (in de winkel) of online contact op met Kamera Express. Je zult zien: overal zijn de medewerkers enthousiast en zullen ze je open en daadkrachtig tegemoet treden. Zij willen je zo goed mogelijk helpen en je blij en tevreden de deur, de stand of webshop uit zien gaan. Smile!

 

Dit is Kamera Express:

  • 42.000+ producten op voorraad
  • Deskundig advies
  • Laagste prijsgarantie
  • Klantwaardering 9.1
  • 5 jaar garantie