Lamina

Lamina
Lamina - Mentter
Lamina - Fotospeed
Lamina - mcoplus
Lamina - Kingjoy
Lamina - GGSFOTO
Lamina - Gariz
Lamina - Green.L
Lamina - Larmor
Lamina - Swivi

Lamina Nederland is distributeur van accessoires voor fotografische toepassingen.

Wij streven naar de levering van producten met een hoge toegevoegde waarde.

Artikelen die een juiste prijs-kwaliteit verhouding hebben en de verwachtingen waarmaken.

 

Mentter is een nieuw merk op de Nederlandse markt. Filters met een hoge kwaliteit en een fraaie vormgeving.

Mentter EX-PRO+ MRC UV filters behoren bij de top van de huidige UV-filters. Het frame van 3.9mm met matzwarte afwerking, gemaakt van messing zorgt voor de beste bescherming van het glas. De meervoudige MRC Multi Coating is water en vuil afstotend. De optische eigenschappen zijn zeer hoogstaand door gebruik van het Japanse H-K9L optisch glas.
Mentter assortiment bestaat daarnaast uit NC-Pro Nano HMC-UV,  HD-CPL Polarisatie, MC-Pro Protector en ND4-1000 HD Variabel filters.

GGS/Fotospeed levert supermooie camera riemen.

Deze riemen worden gemaakt van de beste materialen met veiligheid en duurzaamheid als belangrijkste eigenschappen.

Word abonnee van ons YouTube Kanaal

Diverse statieven in een betaalbare prijsklasse.

Lichtgewicht, compact vervoerbaar, mooi afgewerkt balhoofd met Arca-Swiss koppeling.

GGSFoto accessoires worden geproduceerd in China door een ervaren fabrikant, die innovatieve accessoires maakt voor fotografen en videomakers.

De Scarfriem is een voorbeeld van een nieuw idee.

 

Word abonnee van ons YouTube Kanaal

Gariz tassen en accessoires zijn van een hoge kwaliteit en geproduceerd in Korea. De leren tassen worden gemaakt met het beste leer.

GreenL staat voor een grote verscheidenheid aan hoogwaardige accessoires. Lamina levert UV-filters en POL-C filters in het budget segment, UV-MC filters en POL-C MC filters in het middensegment en ND-Fader en ND1000, ND2000 filters van GreenL in het middensegment en bodydoppen en lensachterdoppen van Canon, Nikon, Minolta, Fujifilm, Olympus, Panasonic en Sony. Bajonet zonnekappen voor Canon en Nikon objectieven in diverse uitvoeringen behoren ook tot dit uitgebreide assortiment. Ook een volledige lijn Snap-safe lensdoppen zijn verkrijgbaar in het Green.L assortiment.

 

Lamina - Larmor

GGS maakt bescherming voor LCD van camera’s. Deze ultradunne glazen zien er zeer fraai uit en bieden optimale bescherming tegen stoten en krassen.

 

Word abonnee van ons YouTube Kanaal

Swivi levert innovatieve producten speciaal voor de veeleisende gebruiker. Niet alleen de enthousiaste amateur kan uit de voeten met Swivi, maar ook de semi-professionele fotograaf is zeer enthousiast.