Mijn Stijl Fotografie

Cyrille Deuzé, fotograaf en docent van Mijn Stijl Fotografie, is een van de eerste beroepsdierenfotografen van Nederland. Ze heeft als fotograaf met als specialisatie dierenfotografie, duizenden dieren gefotografeerd in binnen en buitenland.

Haar klanten zijn diereneigenaren, fokkers, tijdschriften, cattery’s en andere dier gerelateerde bedrijven. Ze heeft de vaardigheid om mensen en dieren te laten ontspannen en op een ongedwongen manier te fotograferen.
Mijn Stijl Fotografie heeft een opleiding ontwikkeld waarmee je hondenfotograaf kunt worden. Dit kan hobbymatig of met als doel om hier je beroep van te maken.
Inmiddels zijn er vele mensen opgeleid die hier nu inkomen door genereren. Mijn Stijl Fotografie is de grootste en enige opleider in de Benelux waar je deze opleiding tot hondenfotograaf kunt volgen. De opleiding is ontwikkeld door Cyrille Deuzé. Deelnemers komen uit heel Nederland en België naar Breda om de diverse modules te volgen. Hierbij wisselen theorie en praktijk zich altijd af. De praktijklessen worden in sfeervolle natuurgebieden gegeven en voor bepaalde modules zijn er lessen in een stad. Altijd vergezeld door knappe en lieve hondenmodellen.
Naast meerdere fotografie modules, zijn er ook specifieke modules voor Photoshop en Lightroom, dit omdat fotobewerking niet meer uit de hedendaagse fotografie kan worden weggedacht.
Naast de opleiding worden er diverse workshops aangeboden zoals katten- en paardenfotografie.
Cyrille wordt omschreven als een zeer enthousiaste docent met veel kennis en ervaring. Ze heeft veel liefde en geduld voor mens en dier en kan op een heldere en eenvoudige manier lesgeven.
Dit dynamische bedrijf is constant in ontwikkeling om het beste aanbod op het gebied van dierenfotografie aan te blijven bieden en is daarom een veel gevraagd bedrijf voor het geven van lessen in binnen en buitenland.
Tijdens de lessen heerst er een gemoedelijke, open sfeer waar geen vraag te veel is. Cyrille is erg betrokken bij haar cursisten en blijft hun werk met plezier volgen, ook na het afronden van de opleiding.

Mijn Stijl Fotografie is partner van Canon en werkt daarnaast samen met o.a. Kamera Express, Farm Food, Animal Event, de Canon Experience days, Props & Shops, Fotoachtergronden.nl, dierentrainer Bernice Muntz en de Hellevoetse Hondenschool.