Transcontinenta distributeur van: MindShift Standnummer 03.

 

MindShift is dé perfecte keus voor iedere outdoorliefhebber

 

MindShift, gemaakt door het gerenommeerde merk Think Tank, staat al jarenlang garant voor unieke en zeer praktische tassen voor natuurliefhebbers en outdoor fotografen. De tassen, rugzakken en slings zijn ontworpen door en voor natuurliefhebbers, die vaak langdurige (foto)tochten maken onder alle weersomstandigheden. Bij MindShift staan duurzaamheid, functionaliteit en hoog draagcomfort hoog in het vaandel. Het komt dan ook regelmatig voor dat een fotograaf meerdere MindShift producten heeft, afhankelijk van wat er meegenomen wordt en de omstandigheden van het terrein en het weer.

MindShift Backlight rugzakken voor veilig en praktisch vervoer van al je gear

De Mindshift BackLight Photo Daypack, leverbaar 18L, 26L, 36L en 45L, borduurt voort op MindShift’s streven om outdoorfotografen een snelle toegang te bieden tot hun apparatuur. Bij de BackLight rugzakken is het mogelijk om via het achter- /rug gedeelte de fotoapparatuur te pakken. Dit is ideaal in situaties waar het niet mogelijk is om de rugzak op de grond te zetten.  De met ritsen afgesloten vakken verminderen dat stof, vuil, modder, ijs of andere elementen in aanraking komen met de fotospullen. Het zorgt er ook voor dat de rugzak en het schouderharnas schoon blijven. Naast een zeer stevig constructie is ook het grote voorvak geliefd bij de gebruikers, ideaal voor bijvoorbeeld het opbergen van een jas of trui.

MindShift Firstlight rugzakken voor het summum in draagcomfort

Natuurfotografen hebben behoefte aan unieke draagoplossingen die capaciteit, duurzaamheid en makkelijke toegang tot de apparatuur in één tas combineren. MindShift ontwerpt daarom rugzakken die voldoen aan deze specifieke behoeften en bieden een praktische workflow in de natuur. De FirstLight serie rugzakken zijn gemaakt van meerdere soorten duurzaam nylon bedekt met waterafstotend polyurethaan en voorzien van een versterkte bodem voor extra duurzaamheid en bescherming. Het op elf verschillende punten – inclusief de hoogte – aan te passen draagharnas zorgt voor een perfecte pasvorm op elke rug. De schouderbanden en heupband verdelen het gewicht gelijkmatig, terwijl de gevormde aluminium romp extra ondersteuning biedt. Elke FirstLight biedt de optie om naast langere tele-objectieven ook een laptop en persoonlijke spullen mee te nemen. De FirstLight serie bestaat uit een 20L, 30L en 40L uitvoering.

MindShift Photocross Sling bags

Naar aanleiding van de zeer positieve feedback van bezitters van de MindShift Photocross 10 & 13L Sling bags, is er ook een hybride “rugzak” variant ontwikkeld in de vorm van de Photocross 15. De MindShift PhotoCross 15 is een unieke rugzak voor avontuurlijke fotografen die een tas nodig hebben die net zo vertrouwd is met de elementen als zij zelf. Met zijn robuuste materialen en doordacht ontwerp, beschermt de PhotoCross 15 de apparatuur van elke fotograaf, bij iedere fototrip, onder de meest erbarmelijke omstandigheden. De MindShift PhotoCross 15 is gebouwd om de elementen te weerstaan én ook comfortabel genoeg om gedurende langere tijd in het veld te dragen. Deze rugzak is uitermate comfortabel bij het klauteren door ruig terrein en biedt via de zijkant een snelle toegang tot de camera-uitrusting wanneer een fotomoment zich voordoet. De PhotoCross 15 is voorzien van weerbestendige ritsen, een waterdichte bodem en er wordt alleen gebruik gemaakt van slijtvaste materialen.

MindShift highlights

Op de Fotofair kun je o.a. kennismaken met de vermelde Backlight en Firstlight rugzakken. Ook de unieke Photocross is zelf te bekijken en te proberen. Ervaar zelf de duurzaamheid van de gebruikte materialen, het hoge draag comfort en het lage gewicht.

Persoonlijk advies van de MindShift experts

In de Transcontinenta tent staan de experts voor je klaar om te helpen bij het maken van een keuze. Welk MindShift tas of rugzak past het beste bij jouw manier van fotograferen? Aan de hand van je wensen, werkwijze en de apparatuur die je hebt, krijg je snel en kundig een advies op maat.

 

Extra COVID-19 informatie.

Transcontinenta heeft in verband met de COVID-19 situatie dit jaar de stand anders ingedeeld. Dit om maximaal aandacht voor de noodzakelijke 1,5 meter afstand te kunnen houden. De veiligheid van de bezoeker en onze eigen medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Vanzelfsprekend zorgen we voor extra medewerkers plus de juiste hygiëne en veiligheidshulpmiddelen, om je bezoek aan de Transcontinenta stand in veilige banen te leiden. Mocht je hierover specifiek vragen hebben dan kun je zeker even contact met ons opnemen.