Transcontinenta distributeur van Nisi filters. Standnummer 03.

Haal meer uit je objectieven met NiSi filters

 

NiSi Filters biedt o.a. een zeer compleet filtersysteem voor vierkante filters. Perfect voor landschapsfotografen die op zoek zijn naar een hoogwaardig en gebruiksvriendelijk filtersysteem.  NiSi vierkante filtersystemen zijn verkrijgbaar in 75mm voor compact- en mirrorless camera’s, 100mm voor de meeste groothoekobjectieven vanaf 16mm met een eigen filterdraad, 150mm voor populaire ultragroothoek (zoom)objectieven, waaronder Sony 12-24mm F/2.8 GM, Nikon 14-24mm f/2.8, Tamron 15-30mm f/2.8 en tot slot 180mm voor de groot uitgevoerde ultra-groothoekobjectieven zoals de Canon 11-24mm f/4L en objectieven voor het middenformaat. NiSi heeft naast vierkant filters ook ronde schroefdraadfilters van dezelfde hoge kwaliteit, zoals ND, CPL en het unieke NiSi Natural Night filter voor avond en nachtopnamen.

 

Alle NiSi filters zijn voorzien van een nano-coating en bieden levensechte kleuren door middel van de NiSi IR-technologie.  NiSi-filters hebben verder een lage reflectie, zijn gemaakt van high-definition optisch glas en bieden een tweezijdige waterdichtheid.  Door het gebruik van ND filters is de camera kwetsbaar voor infrarood licht dat een ongewenste rode kleur op de opnamen zal geven. NiSi Filters hebben daarom een toegevoegde infrarood beschermingslaag om zo het infrarood licht, dat door de lens valt, te elimineren en zo de “True to Life” kleuren te behouden.

Samyang Close lens kits en Focus rail voor macrofotografie

NiSi biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig ieder hoogwaardig objectief om te “toveren” in een objectief met echte macromogelijkheid. Zo zorgt het gebruik van de NiSi CLOSE-UP LENS NC KIT ( voor 77 of 58mm) voor een afbeeldingsmaatstaf tot 1:1, Ware Grootte”, op een 200mm (zoom)objectief. Voor iedereen die perfect en zeer nauwkeurig wil kunnen scherpstellen bij zo’n sterke vergroting, is de NiSi Macro Focusing Rail NM-180 de ideale oplossing. Soepel en zeer geleidelijk is de gehele camera- en objectief combinatie naar het onderwerpt te bewegen, zodat je de scherpte exact daar kunt leggen waar je het hebben wilt.

NiSi highlights

Op de Fotofair kun je o.a. kennismaken met het NiSi V6 filterhouder systeem voor 100mm filters. Dit universele systeem is te gebruiken op bijna iedere Full-Frame en APS-C camera met een objectief vanaf 16mm tot tele. Voor ultragroothoeken, zonder eigen filterdraad is daar het NiSi S6 en S5 filterhouder systeem. Een goede instap in het gebruik van filters is het NiSi M75mm systeem dat voor veel compactere camerasystemen te gebruiken is. Een andere oplossing is de aanschaf van een NiSi kit met circulaire filters, met daarin een selectie van de meest gebruikte hoogwaardige NiSi filters voor landschaps- en architectuurfotografie.

Persoonlijk advies van de NiSi experts en ambassadeurs

In de Transcontinenta tent staan de experts en NiSi ambassadeurs voor je klaar om te helpen bij het maken van een keuze. Welke NiSi houder en filters heb ik nodig voor het soort foto dat ik wil gaan maken?

 

 

Extra COVID-19 informatie.

Transcontinenta heeft in verband met de COVID-19 situatie dit jaar de stand anders ingedeeld. Dit om maximaal aandacht voor de noodzakelijke 1,5 meter afstand te kunnen houden. De veiligheid van de bezoeker en onze eigen medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Vanzelfsprekend zorgen we voor extra medewerkers plus de juiste hygiëne en veiligheidshulpmiddelen, om je bezoek aan de Transcontinenta stand in veilige banen te leiden. Mocht je hierover specifiek vragen hebben dan kun je zeker even contact met ons opnemen.