Nordic Vision

China en Canada

Professionele en enthousiaste fotografen begeleiden de reizen, die geschikt zijn voor iedereen die zijn of haar fotografie verder wil ontwikkelen. We bieden reizen en workshops aan gericht op verschillende fotografische interesses: natuurfotografie, (fine-art) landschapsfotografie, documentaire fotografie, straatfotografie en industrial landscapes.

In kleine groepen bezoeken we de mooiste fotolocaties en nemen we de tijd voor techniek, maar vooral voor het fotografisch leren kijken naar de omgeving.

 

Vanuit onze ‘Noordse visie’ vinden we het belangrijk dat je de tijd krijgt om bekend te raken met je nieuwe omgeving. Dat betekent dus geen rondreizen met veel fotostops, maar zoveel mogelijk werken vanuit 1 accommodatie. Je beste foto’s maak je immers op plekken die je goed kent, waar je weet wat het licht en de omstandigheden doen. De rust die dit geeft maakt dat je gevoel krijgt bij de omgeving waar je verblijft en je de fotografische mogelijkheden gaat zien.

Onze fotografen helpen je om een volgende stap in je fotografische ontwikkeling te maken door begeleiding in het veld en door fotobesprekingen. De voorbereiding op je reis begint echter al eerder door een deelnemersbijeenkomst waarin je kennis maakt met je reisgenoten, maar waarin we je ook informeren over de lokale fotografische mogelijkheden, fotoapparatuur en kledingadviezen.

We hopen je te ontmoeten tijdens een van onze bijzondere fotoreizen.

Uitgebreide informatie en de reisbeschrijvingen vind je op onze website

Nordic Vision Fotoreizen +31 (0)10-2613550