Transcontinenta distributeur van: Peak Design. Standnummer 03.

#findyourpeak met de iconische serie van tassen, straps, clips en statieven

 

Peak Design staat al jarenlang garant voor unieke en zeer praktische producten die je voor dagelijkse zaken én de fotografie kunt gebruiken. Via werelds meest succesvolle kickstarter projecten lanceerden ze veel producten die niet meer weg te denken zijn in het dagelijks leven van reizigers, fotografen en studenten. De Peak Design producten zijn onder te verdelen in Straps en Clips, de Everyday Line tassen en rugzakken, de modulaire Travel Line tassen en de unieke Travel Tripod.

Het is Peak Design’s streven om esthetisch mooie tassen te maken, veelzijdig genoeg om een altijd wisselend assortiment aan dingen mee te nemen: fotoapparatuur, laptop/tablet, technische accessoires, reisartikelen, sportkleding, boodschappen……noem maar op. Zo zijn alle tassen in de Everyday Line voorzien van slimme toegang, aanpasbare indeling, uitbreidbare capaciteit en beschermende materialen. De Peak Design Everyday Line v2 rugzakken, slings en messenger tassen bevat een reeks functionele en esthetische verbeteringen op basis van feedback van klanten en jarenlange ervaring met het aanscherpen van Peak Design’s ontwerp expertise.

Peak Design Everyday Sling

De Peak Design Everyday Sling 3L, 6L en 10L v2  tassen zijn perfect van formaat voor dagelijks gebruik en het dragen van lichte fotoapparatuur. De grootste tas in de Everyday Line v2 is de Everyday Sling 10L v2. Ontworpen voor het minimalistisch, on-the-go dragen van dagelijkse spullen of lichte fotoapparatuur. Ideaal voor het vervoeren, organiseren en een snelle toegang tot de meest nodige zaken, of je nu een camera, drone of je dagelijks spullen draagt. Draagbaar als een cross-body sling of een heuptas, de Everyday Sling v2 verstelbare riem is voorzien van een snelversteller die je losser kunt maken bij het openen van de uitrusting en aanspannen tijdens actief wandelen of bijvoorbeeld fietsen.

Peak Design Travel Tripod. Werelds meest compacte opvouwbare statief

In mei 2019 ging de Peak Design Travel Tripod, Carbon en aluminium, live op Kickstarter. Peak Design heeft gedurende vier jaar het statief vanaf de grond opnieuw ontworpen om loze ruimte te elimineren en de benodigde ruimte wanneer het statief opgevouwen is te minimaliseren. Maar ze hielden het niet alleen bij ruimtebesparing. Peak Design heeft een statief ontworpen dat super snel kan worden ingezet en ingepakt, bijna twee keer zo snel als een traditioneel statief. Ze hebben het gebruik van het statief intuïtief en aangenaam gemaakt en stabiliteit plus prestaties van professionele kwaliteit ontwikkeld. Daarnaast hebben ze handige functies toegevoegd om de gebruiker te helpen bij het maken van het maken van beelden, met elke uitrusting, in elke omgeving en vanuit elk oogpunt.

Peak Design highlights

Op de Fotofair kun je natuurlijk kennismaken met de Travel Tripod, de Everyday Line V2 tassen, rugzakken en sling bags. Zie ook met eigen ogen hoe eenvoudig en snel een camera met objectief te bevestigen en te dragen is met de Peak Design Capture Clip. Geen belasting meer van je nek of schouder, én je hebt beide handen vrij voor je wandelstokken of verrekijker. De Peak Design Travel Tripod moet je niet alleen gezien hebben, maar ook gevoeld en ervaren. Dit statief wordt ondertussen al regelmatig meegenomen door fotografen die tot nu toe geen statief meenamen vanwege de grootte en het gewicht!

Persoonlijk advies van de Peak Design experts

In de Transcontinenta tent staan de experts voor je klaar om te helpen bij het maken van een keuze. Welk Peak Design draagoplossing past het beste bij jouw manier van fotograferen? Aan de hand van je wensen, werkwijze en de apparatuur die je hebt, krijg je snel en kundig een advies op maat.

Extra COVID-19 informatie.

Transcontinenta heeft in verband met de COVID-19 situatie dit jaar de stand anders ingedeeld. Dit om maximaal aandacht voor de noodzakelijke 1,5 meter afstand te kunnen houden. De veiligheid van de bezoeker en onze eigen medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Vanzelfsprekend zorgen we voor extra medewerkers plus de juiste hygiëne en veiligheidshulpmiddelen, om je bezoek aan de Transcontinenta stand in veilige banen te leiden. Mocht je hierover specifiek vragen hebben dan kun je zeker even contact met ons opnemen.