Profotonet

Profotonet is hét fotolab voor al jouw afdrukken. Maar niet alleen voor fotoafdrukken kun je bij ons terecht, ook voor fotoalbums of wanddecoratie zijn wij de juiste partij. Waarom? Omdat de hoogste kwaliteit bij ons standaard is.
Onze afdrukken worden belicht op het beste fotopapier van Fuji, waardoor je foto’s haarscherp zijn en de kleuren het best tot zijn recht komen. Hoewel wij standaard de foto’s belichten, is het ook mogelijk om bij ons te kiezen voor een inkjet papiersoort waarbij we dus inkt gebruiken voor je afdrukken. Ook hebben we voor zwart-wit foto’s diverse papiersoorten, speciaal voor zwart-wit afdrukken zodat je geen kleurzweem hebt. In totaal hebben wij elf papiersoorten waar je je foto’s op kunt laten afdrukken, voor elke foto een geschikt papiersoort en voor ieder dus wat wils.
Onze fotoalbums belichten wij uiteraard ook op het beste fotopapier en bij de fotoalbums is de lay-flat binding standaard en hoef je hier niet extra voor te betalen. Ook plaatsen wij geen logo’s of barcodes op het album, wel zo prettig. Daarnaast is er wat betreft kaftmaterialen ook van alles mogelijk: een fotocover op fotopapier, op linnen of een mooie effen linnen, leren of vinyl omslag. Je omslag persoonlijk maken kan met embossing of met een lasertekst. En last but not least maak je het helemaal af met een custom bewaarbox in bijvoorbeeld hetzelfde materiaal als je album. Kortom: we hebben alle ingrediënten in huis voor een prachtig album afgestemd op je persoonlijke wensen!

Ten slotte biedt Profotonet wanddecoratie aan. Van een foto op canvas tot een foto op dibond en van een foto op hout tot een foto achter plexiglas. Ook hierbij bieden wij de hoogste kwaliteit; met de wanddecoratie van Profotonet heb jij een waar kunstwerk aan je muur hangen waar je heel lang van kunt genieten!
Zien we je op de FotoFair? Bezoek onze stand en ontdek al onze mogelijkheden! Tot dan!