Transcontinenta distributeur van: Samyang. Standnummer 03.

 

VERRUIM JE BLIK MET SAMYANG PRIME OBJECTIEVEN

SAMYANG

Samyang Optics is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de productie van professionele optische producten. Samyang maakt hoge kwaliteit verwisselbare foto én cine vastebrandpunt objectieven. De uiteindelijke klanttevredenheid heeft daarbij de eerste prioriteit. Samyang heeft een zeer grote range aan hoogwaardige autofocus- en handmatig scherp te stellen objectieven die compatibel zijn met camera’s van alle grotere camerafabrikanten. De productgroepen van Samyang bestaan onder andere uit ultragroothoek-, groothoek-, standaard- en teleobjectieven voor zowel DSLR als mirrorless camera’s. Daarnaast fabriceert Samyang objectieven specifiek voor video/cine camera’s met DSLR en/of CSC vatting. Hierbij is er de keuze uit de “standaard” VDSLR en MK2 video-objectieven of de professionele XEEN CF objectieven voor 8K videoproducties. De kwaliteit van Samyang producten wordt keer op keer bevestigd door tests en positieve feedback van journalisten, professionele fotografen en cineasten. Transcontinenta BV geeft als de distributeur voor de Benelux 5 jaar garantie op alle Samyang en XEEN objectieven.

Samyang objectieven voor mirrorless camera’s.

Samyang heeft ondertussen een grote range aan lichtsterke autofocus objectieven voor de Sony E-mount en ook AF  objectieven voor Canon R en Nikon Z camera’s. In de “Tiny but Mighty” serie vindt je pancake AF objectieven voor Sony FE, die super klein en licht zijn, maar toch met een zeer goede beeldkwaliteit. Door hun formaat zijn ze ook zeer geschikt voor het gebruik op een gimbal voor het maken van video opnamen.

 

Samyang highlights

Op de Fotofair kun je o.a. kennismaken met de befaamde professionele range aan Samyang F/1.2 XP objectieven met een ongekende beeldkwaliteit. Ook de lichtsterke Samyang AF primes voor Sony E-mount, Nikon Z en Canon R zijn te zien.  Samyang introduceerde recent de MK2 lijn van unieke foto en video objectieven die voor diverse camera vattingen leverbaar zijn. Deze handmatig scherp te stellen objectieven zijn het neusje van de zalm, voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Persoonlijk advies van de Samyang experts

In de Transcontinenta tent staan de experts voor je klaar om te helpen bij het maken van een keuze. Welk objectief past het beste bij jouw soort fotografie en andere objectieven die je al hebt?

 

Extra COVID-19 informatie.

Transcontinenta heeft in verband met de COVID-19 situatie dit jaar de stand anders ingedeeld. Dit om maximaal aandacht voor de noodzakelijke 1,5 meter afstand te kunnen houden. De veiligheid van de bezoeker en onze eigen medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Vanzelfsprekend zorgen we voor extra medewerkers plus de juiste hygiëne en veiligheidshulpmiddelen, om je bezoek aan de Transcontinenta stand in veilige banen te leiden. Mocht je hierover specifiek vragen hebben dan kun je zeker even contact met ons opnemen.