Shoot

Shoot is het platform voor en door fotografen. Onze missie is om van al onze lezers betere fotografen te maken. Dat doen we via ons magazine, onze website, onze sociale media en onze events. We onderscheiden ons door een zeer praktijkgerichte aanpak. Met liefde voor het beeld.

Shoot verschijnt acht maal per jaar. Online kan de lezer terecht op www.shoot.be en www.belgiumdigital.com, de grootste Vlaamse community voor amateurfotografen. Shoot heeft ook meer dan 6.000 actieve fans op Facebook.

Shoot begeleidt de actieve fotograaf en wil hem of haar stimuleren om meer en beter te fotograferen. Daarbij kiezen we niet voor ellenlange theoretische beschouwingen, maar voor realistische onderwerpen. Ervaren fotografen die bekend staan als de top in hun vak delen in Shoot hun kennis. Een begrijpelijke uitleg en praktische tips helpen onze lezers om betere foto’s te maken. Van glamourportret tot culinaire foto, van reisreportage tot concertshot.

Het magazine wijst zijn lezers de weg naar de mooiste fotolocaties in België en de buurlanden. Onze fotografen kennen hun streek op hun duimpje, en laten de lezer ontdekken dat je de mooiste foto’s vaak gewoon in de buurt maakt. Natuurlijk laten we de lezer ook meedromen van mooie exotische bestemmingen.

Camera’s, objectieven en accessoires worden steeds in de praktijk uitgeprobeerd, zodat we de lezer een onderbouwd en gebalanceerd oordeel over nieuwe producten kunnen bieden.