Transcontinenta distributeur van Tamron. Standnummer 03.

TAMRON Een andere kijk op de wereld

 

Tamron ontwerpt en produceert al ruim 70 jaar objectieven voor fotografen van ieder niveau. Van een unieke 22,2x Megazoom voor DLSR camera’s van Canon en Nikon tot lichtsterke en compacte F/2.8 zooms voor Sony E-mount camera’s. De range van Tamron objectieven bestrijkt een bereik van 10 tot en met 600mm, en stelt hierdoor de fotograaf in staat om ieder fotomoment vast te leggen. In de professionele Tamron G2 serie en tal van andere objectieven zie je de ondertussen bekende en befaamde Tamron eigenschappen terug. Zo kent iedereen ondertussen de zeer krachtige Tamron VC beeldstabilisatie, de zeer snelle en stille VXD, RXD en USD autofocus scherpstelmotoren, de krachtige close-up mogelijkheden en de duurzame en spatwaterdichte behuizingen.

 

Tamron objectieven zijn onder te verdelen in drie types:

  1. Di Full-Frame objectieven voor Canon EF en Nikon F.
  2. Di II APS-C objectieven voor Canon EF en Nikon F.
  3. Di III Full-Frame objectieven voor Sony E-Mount

Tamron highlights

Op de Fotofair kun je o.a. kennismaken met de befaamde professionele Tamron G2 Trinity, de 15-30mm F/2.8 VC USD G2, de  24-70mm F/2.8 VC USD G2 en de 70-200mm F/2.8 VC USD G2. Ook de gehele lijn van drie primes en 4 zoom objectieven voor Sony e-mount, waaronder de recent geïntroduceerde Tamron 70-180mm F/2.8 VXD en de compacte 28-200mm RXD. Een bijzonder geliefd en universeel objectief is de Tamron 35-150mm F/2.8-4.0 Di VC OSD, speciaal ontworpen voor portretfotografie.

Persoonlijk advies van de Tamron experts

In de Transcontinenta tent staan de experts voor je klaar om te helpen bij het maken van een keuze. Welk objectief past het beste bij jouw soort fotografie en andere objectieven die je al hebt?

 

Extra COVID-19 informatie.

Transcontinenta heeft in verband met de COVID-19 situatie dit jaar de stand anders ingedeeld. Dit om maximaal aandacht voor de noodzakelijke 1,5 meter afstand te kunnen houden. De veiligheid van de bezoeker en onze eigen medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Vanzelfsprekend zorgen we voor extra medewerkers plus de juiste hygiëne en veiligheidshulpmiddelen, om je bezoek aan de Transcontinenta stand in veilige banen te leiden. Mocht je hierover specifiek vragen hebben dan kun je zeker even contact met ons opnemen.