Transcontinenta distributeur van Zhiyun. Standnummer 03.

Werelds beste gimbals voor smartphones, DSLR, mirrorless en videocamera’s

Zhiyun Tech is een pionier en wereldleider op het gebied van gimbals voor zowel de hobbyist,  professionele filmmaker als persoonlijke videomakers. Zhiyun’s innovatieve oplossingen en de toewijding om de verwachtingen van filmers overtreffen, versterken het geloof dat iedereen een uitstekende filmer kan zijn met de juiste Zhiyun gimbal. Dit natuurlijk in combinatie met je eigen opnameapparaat, en het maakt niet uit of dit nu een foto/videocamera is, of een smartphone.

Filmen in 4K met je smartphone is allang geen uitzondering meer. Wat wel bijzonder is, zijn rustige en stabiele beelden maken tijdens het filmen. Met de Zhiyun Smooth X en Smooth 4 haal je voor je mobiel de meest geavanceerde gimbal in huis. Of je nu rijdt, rent of loopt, onder alle omstandigheden zorgt de Zhiyun gimbal voor stabiele beelden van professionele kwaliteit. Bovendien beschikken deze gimbals over verschillende geavanceerde functies en een zeer handige Smartphone APP, die het filmen nog leuker maken.

Voor (semi-)professionele filmers heeft Zhiyun enkele mogelijkheden voor het filmen met camera’s met verwisselbare objectieven, ook voor de zwaardere camera-objectief combinaties. Zo is de nieuwe Zhiyun Crane 2S ook geschikt voor zwaardere camera’s als de BMPCC 6K, Panasonic S1H en de Canon EOS 1DX Mark II. Met het Flexmount systeem installeer en balanceer je de camera zeer snel en eenvoudig. Nu verticaal filmen steeds belangrijker wordt heeft de Zhiyun Crane 2S ook een verticale Quick release. De Crane 2S heeft ook een bevestiging voor de Zhiyun draadloze image transmitter en een extra aansluitingen voor het monteren van een monitor of andere accessoires.

Zhiyun highlights

Op de Fotofair kun je uitgebreid kennismaken met de range van Zhiyun gimbals, van de compacte en opvouwbare Zhiyun Smooth X voor je smartphone, de Zhiyun Weebill S voor de compactere mirrorless camera’s en de professionele Zhiyun Crane S voor de zwaardere DSLR en cine camera’s.

 

Persoonlijk advies van de Zhiyun experts

In de Transcontinenta tent staan de Zhiyun experts voor je klaar om te helpen bij het maken van een keuze. Welke Zhiyun gimbal past het beste bij mijn manier van werken, mijn type en merk camera en mijn soort films/vlogs dat ik wil gaan maken? 

Extra COVID-19 informatie.

Transcontinenta heeft in verband met de COVID-19 situatie dit jaar de stand anders ingedeeld. Dit om maximaal aandacht voor de noodzakelijke 1,5 meter afstand te kunnen houden. De veiligheid van de bezoeker en onze eigen medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Vanzelfsprekend zorgen we voor extra medewerkers plus de juiste hygiëne en veiligheidshulpmiddelen, om je bezoek aan de Transcontinenta stand in veilige banen te leiden. Mocht je hierover specifiek vragen hebben dan kun je zeker even contact met ons opnemen.