title
 

Professionele landschapsfotografie met de Tamron Trinity door Tamron ambassadeur Harmen Piekema.

(BOEK HIER). € 15,00 Zaterdag 10:30 stand nr.1  zaterdag is vol – Zondag 15:30 stand nr.1

Bij deze workshop/lezing krijg je een gratis Fotofair toegangsticket en een cadeaubon van € 10,00 van Transcontinenta

Harmen is een landschapsfotograaf “pur sang” die er letterlijk alles voor over heeft om dé perfecte opname te kunnen maken. Van urenlange tochten door wind, sneeuw en/of regen tot het schuifelen op ijsschotsen en gladde rotsen langs de kust. Als je dit alles over hebt voor het maken die ene geweldige opname die je voor ogen hebt, dan wil je ook dat je apparatuur dat ook aankan en dat het een zo goed mogelijk resultaat levert. Harmen werkt daarom al jarenlang met de zogenaamde Tamron “Trinity”. Deze drie professionele en lichtsterke Tamron SP objectieven geven hem alle tools in handen om tot geweldige platen te komen.  De Tamron SP 15-30mm F/2.8 Di VC USD G2, Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 en de Tamron SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD G2 geven hem een bereik van ultragroothoek t/m 200mm tele, volgens Harmen alle objectieven die een landschapsfotograaf nodig heeft. Om de laatste puntjes op de spreekwoordelijk “i” te zetten, maak hij ook gebruik van professionele vierkante filters van NiSi en een even professioneel Gitzo statief

Tijdens zijn lezing neemt Harmen je mee op zijn avontuurlijke fotoreizen en verteld hij hoe zijn foto’s gemaakt werden. Wanneer gebruik je welk Tamron objectief? Hoe kun je panoramafoto’s maken met een tele objectief? Welke objectief- en camera-instellingen geven dan het beste resultaat? Wanneer gebruik je een CPL, ND en of GND filter? En hoe gebruik je dat dan? Wanneer gebruik je een statief en waar moet je dan op letten? Een tot slot hoe weet je wanneer het licht op je fotolocatie precies zo is als jij dat wilt hebben? (BOEK HIER) € 15,00 Zaterdag 10:30 stand nr.1 zaterdag is vol – Zondag 15:30 stand nr.1

 

Ontvang een Transcontinenta kortingsbon t.w.v € 10,00

Na afloop van de lezing ontvangt iedere deelnemer een Transcontinenta kortingsbon die € 10,00 korting geeft bij aankoop van NiSi filters en/of een ZEISS objectief. Deze kortingsbon is alléén geldig op de Fotofair bij aankoop bij Kamera-Express en is dus niet te gebruiken bij andere (online) aanbieders.

Bij deze workshop heb je een Fotofair toegangsticket nodig, deze kun na je bestelling gratis aan vragen bij Transcontinenta. (marketing@transcontinenta.nl)

Als je de e-mail verstuurd vermeld bij Onderwerp; Fotofair toegangsticket. Vermeld je NAW gegevens, besteldatum en ordernummer, dan krijg je van hun de toegangsticket(‘s) toegestuurd via de e-mail.

(BOEK HIER) € 15,00

 

Translate »