TIJDENS DE FOTOFAIR 2018 GEVEN WE VIJF GRATIS EXCURSIES WEG: BEZOEK ONZE STAND NR.20

WILDvanNATUUR biedt een uitgebreid scala van fotoactiviteiten. Iedereen kan meedoen: beginnende of gevorderde fotografen, filmers, fotoclubs en iedereen die het wel eens wil uitproberen.

Excursieleider Rob Dijkstra vat het zelf kort en krachtig samen: “ík breng je naar de plek waar je wilde dieren kunt ontmoeten…”

Het programma biedt je mogelijkheden om het hele jaar buiten actief in de natuur te zijn: zo zijn er winterexcursies in de Belgische Hoge Venen (met sneeuwgarantie), wildexcursies te voet, per fiets of comfortabel in een auto op de Veluwe. We bezoeken ook relatief onbekende gebieden zoals de Gelderse Poort, misschien wel het onbekendste en wildste stuk natuur van Nederland met bevers, alle grote watervogels, wilde paarden en ruige ruimte waar je vrij mag struinen…..

En natuurlijk zijn we volop actief bij de bronst van de edelherten en de damherten, ook op een superlocatie in Denemarken. Er zijn ook boomkikker- en vogelexcursies. Jonge sterns die op hun drijvende nesten om voedsel bedelen: je kunt ze zélf fotograferen vanuit een comfortabele fotohut. En niet te vergeten: adembenemende vaarexcursies met een fluisterboot in de Wieden of de Biesbosch.

Maar er is meer: wil je leren fotograferen in één dag? Tijdens onze technische workshops leer jij je eigen apparatuur snel en doeltreffend te gebruiken. De jarenlange foto-ervaring van de cursusleider staat garant voor een praktische aanpak. Je kunt ook leren of photoshoppen in één dag.

De excursielocaties zijn gekozen in Nederland, België en gebieden in Duitsland en Denemarken. Haalbare afstanden met verrassend veelzijdige locaties. En is de locatie voor jou wat verder weg? WILDvanNATUUR biedt ook tweedaagse foto-excursies met overnachting op de Veluwe en in Denemarken.

WILDvanNATUUR heeft een eigen App waarmee je kunt boeken voor foto-excursies met mooi-weer-garantie.
Wil je meer zien: kijk op onze website www.wildvannatuur.com
Tot ziens in onze stand (locatie binnen stand 20)

Translate »