title
 

Workshops Katten Actiefotografie – 1 ½ uur 

 

 

 

Schema zaterdag 25 mei   –  Duur workshop 1 ½ uur – € 49,00  –  maximaal 12 deelnemers.
starttijd Locatie/tent Naam workshop
10:30 Stand 47 buiten Workshop katten actie fotografie. Team Mijn Stijl Fotografie € 49,00 VOL
13:00 Stand 47 buiten Workshop katten actie fotografie. Team Mijn Stijl Fotografie € 49,00 VOL
15:30 Stand 47 buiten Workshop katten actie fotografie. Team Mijn Stijl Fotografie € 49,00 VOL
Schema zondag 26 mei  – Duur workshop 1 ½ uur – € 49,00  –  maximaal 12 deelnemers.
10:30 Stand 47 buiten Workshop katten actie fotografie. Team Mijn Stijl Fotografie € 49,00 VOL
13:00 Stand 47 buiten Workshop katten actie fotografie. Team Mijn Stijl Fotografie € 49,00 VOL
15:30 Stand 47 buiten Workshop katten actie fotografie. Team Mijn Stijl Fotografie € 49,00 VOL

Voor elke workshop/Masterclass heb je ook een toegangskaart nodig van de Fotofair.

Doe mee aan de aller nieuwste workshop van Mijn Stijl Fotografie: Kattenfotografie!

Prachtige Bengalen zullen model staan in de mooie natuurlijke omgeving op het Fotofair evenemententerrein .

Dit jaar op 3 tijden maar er is voor 12 deelnemers ruimte om deel te nemen aan deze bijzondere workshop.

De workshop word buiten in het bos gehouden, je meld je eerst bij de stand/tent van Mijn Stijl Fotografie nr. 47 (Bij slecht weer word de workshop in de popup studio gehouden.)

Neem je camera mee voldoende geheugenkaartjes, accu’s een tele zoom lens van 70-200 is de mooiste combinatie maar met een 30-300 kan het ook is natuurlijk afhankelijk van je camera.

De begeleiders van Mijn Stijl Fotografie helpen jouw om met mooie foto’s naar huis te gaan.

Over Mijn Stijl Fotografie.

Cyrille Deuzé, fotograaf en docent van Mijn Stijl Fotografie, heeft als beroepsfotograaf met als specialisatie dierenfotografie, duizenden dieren gefotografeerd in binnen en buitenland. Haar klanten zijn diereneigenaren, fokkers, tijdschriften, cattery’s en andere dier gerelateerde bedrijven. Ze heeft de vaardigheid om dieren te laten ontspannen en op een ongedwongen manier te fotograferen. Cyrille wordt omschreven als een zeer enthousiaste docent met veel kennis en ervaring. Ze heeft veel liefde en geduld voor mens en dier en kan op een heldere en eenvoudige manier lesgeven.

Mijn Stijl Fotografie is de grootste opleider in Nederland en België op het gebied van dierenfotografie. Het cursusaanbod is groot en divers, en interessant voor zowel hobbyfotografen als beroepsfotografen. Zes keer per week worden er diverse cursussen en workshops gegeven voor beginnende en gevorderde fotografen die 100% gericht zijn op het fotograferen van dieren. Doordat het cursusaanbod groot is, is het mogelijk om jezelf ver te ontwikkelen als (dieren)fotograaf. Bovendien is Mijn Stijl Fotografie innovatief, ieder jaar wordt het aanbod verder uitgebreid. Er zijn al diverse mensen opgeleid tot dierenfotograaf die hier inmiddels inkomen mee genereren.

Mijn Stijl Fotografie geeft meerdaagse fotografiecursussen, waar theorie en praktijk elkaar afwisselen. Je leert o.a. hoe je een sprekend portret maakt en hoe je beweging haarscherp vast legt. Daarnaast kan je je kennis steeds verder uitbreiden en leren hoe je een sfeervolle dierenfoto maakt met zonsondergang, hoe je diepte creëert in een foto, hoe en wanneer je een reportageflitser gebruikt en hoe je strobistfotografie toepast bij deze tak van fotografie.
Je leert je camera kennen, ongeacht het merk dat je gebruikt. Cyrille wordt vaak een ‘wandelende handleiding’ genoemd van allerlei cameramerken.

Daarnaast biedt Mijn Stijl Fotografie workshops van een dag(deel) aan, die een specifiek onderwerp binnen de dierenfotografie behandelen. Ook zijn er ook de Photoshop en Lightroom cursussen. In een tijd waar fotobewerking eerder regel dan uitzondering is, mag de kennisoverdracht hiervan niet ontbreken.

Dit snel groeiende bedrijf is constant in ontwikkeling om het beste aanbod aan dierenfotografie cursussen aan te blijven bieden en is daarom een veel gevraagd bedrijf voor het geven van lessen in binnen en buitenland.

Tijdens de lessen heerst er een gemoedelijke, open sfeer waar geen vraagt te veel is. Cyrille is erg betrokken bij haar cursisten en blijft hun werk met plezier volgen, ook na de cursus.

Translate »