Workshop Praktijk Analogefotografie door Rob Doolaard

Rob Doolaard fotograaf

Workshop Analogefotografie door Rob Doolaard

150 Minuten maximaal 15 deelnemers stand nr. 03

Prijs is inclusief toegang tot de Fotofair 2021

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 3 juli 14.30 – 17.00 € 49,-
Zondag 4 juli 14.30 – 17.00 € 49,-

 

Analogefotografie

Ontdek de wereld van de analoge fotografie. Maak mee hoe het is om te fotograferen met een kleinbeeldcamera inclusief filmrolletje van 24 opnames.

Tijdens dit retro-fotografie-avontuur leer je de analoge camera tot in de puntjes te bedienen.

De verschillende onderwerpen zorgen aan het einde van de workshop voor een brede(re) kennis van de analoge fotografie en het ontwikkelen van zwart-wit negatief films.

Je werkt alleen met diafragma en sluiter. Het licht meten doen we gezamenlijk met losse belichtingsmeters. Je krijgt ruim de tijd voor het maken van mooie composities met de juiste belichting.

Een bijzonder middagje old-school-fotografie voor zowel de beginnende- als de gevorderde fotograaf, met of zonder ervaring in analoge fotografie en/of het ontwikkelen van zwart-wit negatief films.

Je hoeft zelf geen kleinbeeldcamera mee te nemen die kun je van ons gebruiken, het mag natuurlijk wel de workshop doen met je eigen camera. De film krijg je van ons!

We gebruiken in deze workshop een zwart wit film van 24 opnames deze krijg je van Calumet Photografic.

Na de workshop neemt Rob de filmpjes mee en ontwikkeld die voor je, je kunt dan kiezen om de negatieven te krijgen of Rob scant ze voor je in.

Doe mee en meld je nu aan!