Fotograferen aan de kust door Jan Smit

FotoVideoRetail - Benro

Fotograferen aan de kust door Jan Smit

60 Minuten alleen op zaterdag

Prijs is inclusief toegang tot de Fotofair 2020

Workshop is in een lezing vorm

Zie hier onze speciale Covid pagina met meer informatie.

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 26 september 13.00 – 14.00 € 17,50

Tijdens deze lezing over kustfotografie neemt Jan Smit van ‘Smit in Beeld’ je mee naar het strand. Gedurende een langdurig project om de Nederlandse kustlijn in beeld te vangen, is Jan (evenals zijn zoon Mart waarmee hij samenwerkt) gefascineerd geraakt door de dynamiek aan de kust. Gedurende de presentatie worden foto’s getoond waar de zandkorrels en schuimvlokken van af spatten.
Beide heren van Smit in Beeld hebben drie jaar lang heel veel uren op het strand doorgebracht. Je krijgt een kijkje achter de schermen met inspirerende beelden, maar ook informatie over hun werkwijze. Je zult onder meer antwoorden krijgen op; Hoe bereid je je voor, wanneer moet ik naar de kust? Gebruik je filters, en welke? En uiteraard ontvang je handige tips over spullen, apparatuur en apps. Er is eveneens genoeg ruimte om alles te vragen waar je een antwoord op wilt hebben.Fotografeer je graag aan de kust, of wil je dat juist een keer gaan doen? Meld je aan voor deze lezing en je krijgt goede tips en trucs om er direct mee aan de slag te kunnen. Na de presentatie krijg je vast en zeker de kriebels om naar de kust te gaan!

Smit in Beeld bestaat uit Jan en Mart Smit, vader en zoon. Startend met kleinschalige fotoworkshops en cursussen is hun bedrijf in 2005 ontstaan. Het aanbod is inmiddels verder uitgebreid met internationale fotoreizen, presentaties in binnen- en buitenland, en een diverse fotocollectie. Beide heren van Smit in Beeld zijn succesvol geweest in toonaangevende fotowedstrijden als Wildlife Photographer of the Year, European Photographer of the Year, Lowlands en de Groene Camera.